Designul de produs apasă pe accelerație – LEVEL-UP, primul accelerator pentru makerii antreprenori din Europa, așteaptă înscrieri până pe 31 ianuarie!

Participanți, mentori, experți, clienți și parteneri, o rețea întreagă de conexiuni și informații peste care mai adaugi echipamente, know-how și resursele fizice necesare lansării unui produs de succes – așa poate fi rezumat LEVEL-UP, primul accelerator pentru makerii antreprenori din Europa, un program dezvoltat de asociația Nod makerspace si Babele. Ne plac proiectele cu viziune, mai ales la început de an! 🙂

Nu uita să te înscrii în proiect până pe 31 ianuarie 2019!

LEVEL-UP

Toate proiectele vor fi lansate prin Indiegogo – platformă de crowdfunding cu peste 12 milioane de vizitatori lunar si 6 milioane de abonați din peste 100 de țări.

Prin LEVEL-UP, participanții vor fi familiarizați cu metodele necesare dezvoltării unui design de produs inovativ, validării modelului de business și creării unei strategii sustenabile de creștere a afacerii.

O echipă multidisciplinară de experți în product design, comunicare, publicitate&PR, consultanță electronică&printare 3D, arhitectură, drept, finanțe vor oferi peste 100 de ore de mentorat. Printre membrii echipei se numără Monica Jitariuc, managing partner MSL Group The Practice, Ruxandra Creoșteanu – CEO Nod makerspace, Alex Moise – Director Industrii Creativa Banca Transilvania, Carla Szabo – designer de produs, Dragoș Nicolaescu și Matei Dumitrescu – business angels, Emanuele Musa – CEO Babele, Victor Draghicescu – avocat Right House, Mihnea Ghilduș – Dizainar, Jasseem Allybokus – CTO Visiperf și mulți alții.

Nu numai că programul este gratuit, dar LEVEL-UP îți asigură și spațiul, uneltele, echipamentele și materialele necesare pentru a-ți dezvolta prototipul la cea mai bună calitate. Comparând cu alte programe similare, LEVEL-UP nu primește acțiuni din compania ta, și nici nu-ți cere parte din profituri.

Perioada de înscriere se încheie pe 31.01.2019. Level-UP este un program dezvoltat de asociația Nod makerspace si Babele, cu sprijinul Bancii Transilvania si Bosch.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed