Despre lumânările Scents of Magic Cities, pentru case parfumate #madeinRO

Despre lumânările parfumate și turnate în cești vintage Cup&Candle ți-am tot povestit în ultimii ani: și când tocmai aflaserăm despre ele, și înainte de ultimele două Crăciunuri, când pregăteau colecții surpriză, numai bune de făcut cadou. De data asta, tot în preajma Sărbătorilor, lumânările artizanale revin într-o nouă formă: Scents of Magic Cities este o serie de lumânări parfumate subiectiv și exemplul perfect de cooperativă creativă, pentru că este generat de o serie fericită de întâlniri și contexte la fel de creative.

Scents of MAGIC CITIESNoemi Meilman alături de Oana Botezatu (mastermind @ Cup & Candle), Horațiu Oltean (upcycle specialist @ Atelier Stycle), Ioana Dumitrescu (creative and baker @ East of Kitchen) și Robert Rațiu (creative director @ all things cool&fashionable) și-au combinat istoriile personale și abilitățile creative într-un proiect cu aromă de sărbători.

Scents of Magic CitiesProiectul Scents of Magic Cities se lansează în premieră cu cinci arome pentru cinci orașe care i-au inspirat pe autorii proiectului: Sinaia, Vama Veche, Cluj-Napoca, Sighișoara și Băile Herculane.

Scents of Magic CitiesPentru ei, Sinaia miroase a brad și Vama Veche miroase a apă sărată. Cluj-Napoca miroase a castane coapte și Sighișoara, a turtă dulce. Iar Herculane va fi mereu o poveste cu statui și case desprinse din poveștile marilor scriitori români, cu arome de vanilie și scorțișoară. Le-a fost destul de greu să aleagă prima serie din Scents of Magic Cities, dar ei cred cumva că toate cele cinci reprezintă povestea fiecăruia dintre noi. Pentru că povestea noastra este continuarea poveștii părinților și bunicilor noștri.

Scents of Magic CitiesScents of Magic CitiesLumânările sunt din ceară naturală de soia 100%, o ceară eco-friendly și netoxică, sunt turnate manual în România și sunt făcute în serie mică, în piese din sticlă reciclată produse de Atelier Stycle. Timpul de ardere al unei lumânări este de 56 de ore.

Lumânările se vând individual, la prețul de 65 de lei sau în set de 5, la prețul de 290 de lei, pe site-ul www.cupcandle.ro.

Scents of Magic CitiesFotografii: Radu Chindriș

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed