Dulap pentru copii sub forma căsuțelor din Amsterdam. Îl vrem și noi!

Din capul locului trebuie spus că aceste dulapuri ce par de jucărie nu sunt doar pentru copii: pot veni și la tine în birou sau juca rolul de separatoare de spațiu. Arată colorat și ingenios, sunt practice, iar de altceva nu credem să mai fie nevoie 🙂

Dulap de design copii - Designist (6)

Dulap de design copii - Designist (4)Au fost create în Olanda, iar designerul Marie-Louise Groot Kormelink recunoaște că a ajuns la simpaticele căsuțe după ce a tot căutat mobilier de depozitare pentru copii care să-i și provoace să-l folosească… cu plăcere. Căsuțele-dulap inspirate de arhitectura de secol XVII-XVIII din Olanda stau acum sub umbrela brandului Kast van een Huis.

Dulap de design copii - Designist (2)

Dulap de design copii - Designist (5)

În olandeză, “Kast van een Huis” înseamnă un dulap cât casa. De fapt, căsuțele-dulap nu sunt chiar cât casa, găsiți modelele și dimensiunile pe site. Sunt realizate din MDF, finisat cu vopseluri nontoxice, iar culoarea e la alegere. Nu sunt ieftine, prețurile încep de la 700 euro, iar mai multe informații găsiți aici, dar și pe site-ul Kast van een Huis. Comenzile sunt livrate într-un interval de 6-8 săptămâni.

Dulap de design copii - Designist (3)

Ar fi o idee măcar să vopsiți dulapul celor mici în culori vesele, inspirate de modelele de case vechi. Sau, dacă forma nu vă ajută, dar vă plac căsuțele de pe canale, puteți da un aer arhitectural olandez cu un sticker de perete foarte fain – l-am găsit aici.

Dulap de design copii - Designist (1)

Iată un alt dulap cu uz ingenios aici.

Fotografii: Kast van een Huis

2 Comments

  1. Buna! Poate intr-o zi ne prezentati si pe noi, Zoom Decor- putem face si noi forma casuta din polistiren pictata cu vopsea pe care se poate scrie cu creta. Plus numele copilului pictat manual si alte decoratiuni: http://www.zoomdecor.ro/nume-decorativ-pictat-manual-pentru-decor-camera-fetita/

  2. Ce idee draguta! mi-ar placea un astfel de dulap si pentru mine :))

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed