Etajera-pat pentru pisici

Oare câte pisici se bucură în această clipă de etajera lor și numai a lor? Ceea ce îmi amintește de o replică dintr-un film (în care decorurile fac totul): “What a delight to have the bed to oneself!” Îmi imaginez un perete alb, dedicat în întregime micilor feline, tapetat cu etajere Curve, luate în stăpânire de câte o birmaneză, o angora turcească, o albastră de Rusia sau o maidaneză de pe la noi, cu jambiere gri, urban style… Da, everybody wants to be a cat. 🙂

Expunere ca într-o galerie… 🙂 Foto Via

Cei mai buni prieteni merită să toarcă pe această etajeră de designist. Ideea îi aparține designerului Akemi Tanaka, care este cu siguranță o mare iubitoare de pisici. Curve se curbează exact atât cât trebuie pentru a-i oferi lui Caisă, Piciu, Dl. Mikis, Shrek, Farsi, Micu sau Xenu (ca să numesc doar o parte din populația de rang pisicesc din cercul de amici) tot confortul și pentru joacă, și pentru odihnă, fără să cadă din locul lor… panoramic.

 Branston și Miyuki. Le place să împartă. 🙂

Poți monta etajera pe hol, în dormitor, în living, lângă rafturile de cărți sau deasupra biroului ca să nu te mai trezești cu pisica pe tastatură în pauza de ceai (sau ăsta e un gând utopic?). Arată atât de bine, e simplă, deci se va integra firesc, lin în aproape orice decor. Mai nou, o poți comanda cu tapițeria pe care o vrei, ca să fie coordonată cu fotoliile, canapelele sau draperiile.

Este disponibilă în două variante: lemn de nuc sau de arțar, iar pernuțele sunt detașabile și lavabile. Dimensiuni: 50,8 x 35,6 x 10 cm. O poți cumpăra direct de pe site-ul designerului sau de aici. Prețul de 200 de dolari este, așa cum ne așteptam, unul de răsfăț pisicesc… 🙂

“Pisicile aristocrate nu aveau Curve…”

“Vrei să mă cotropești? Aici e împărăția mea!”

 E clar, este bătaie pe locul de răsfăț…. 🙂

Fotografii prin: akemitanaka.com

2 Comments

  1. :)))))))))))))))))))))))) geniala idee. Mari doamne mai sunt pisicutele :)))

  2. Mădălina Georgescu

    Ca posesoare de pisica lenesa care si in acest moment doarme pe mine, abia astept ziua cand ii pot spune: zat pe etajera :))

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed