Made in RO, design românesc de dat în dar: unde trebuie să fii pe 22 și 23 decembrie

Vine Crăciunul! Și deja nu mai e o noutate pentru nici unul dintre noi, ci mai degrabă alarma unui ceas pe care o așteptăm să sune… sub formă de clopoței 🙂 Da, cu toții mai avem multe de terminat, cât despre cadouri, le lăsăm, ca în fiecare an, la final, cât să ne mai tragem sufletul la un vin fiert cu scorțișoară.

În vria evenimentelor de sezon, noi, Designist.ro, îți pregătim un târg numai cu cadouri made in RO, pe 22 și 23 decembrie în spațiul La Copac (str. Pitar Moș nr. 23): Made in RO – design românesc de dat în dar, într-un spațiu central și prietenos.

Se împlinește aproape 1 an de când îți servim porția zilnică de idei fine. Firește, nu puteam lăsa luna decembrie să treacă fără să ți le ambalăm pe multe dintre ele în sugestii de cadouri fine: obiecte de design, made in RO, selectate de noi pentru a reprezenta un cadou cu care te-ai bucura să pleci acasă sau spre casa celor dragi ție.

Cu ce creatori te vei întâlni pe 22 și 23 decembrie?

Pe cei mai mulți îi cunoști deja de pe Designist.ro. Alții vor apărea în premieră, iar în ambele cazuri vei face cunoștință cu noutățile pe care ei ți le-au pregătit cu această ocazie. Ca să dezvăluim doar o parte dintre oamenii frumoși care acum pregătesc decorațiuni și accesorii pentru noi toți, îi numim pe: Ciprian Vrabie, Anca Fetcu, Mădălina Andronic şi Claudiu Ştefan (The Awesome Project), Raluca Arnăutu, Lightsquare, Cai verzi pe pereți, 11am architects, Atelierul de Print, Bowtique, Atelier 44, Alexe PopescuCuzina, Alin Teglaș, Una ca Luna etc.

 Iată doar câteva dintre obiectele pe care le vei putea vedea și cumpăra:

Decoraţiuni semnate The Awesome Project

Lampa Terrier, By Anca Fetcu

Colier crosetat, de la Atelier 44

Sticker de perete, de la Cai verzi pe pereți

Esarfă Art Deco & glam, de Ciprian Vrabie

Ilustrație de Veronica Neacșu, prin Atelierul de Print

În săptămânile ce urmează vei auzi despre toți dintre creatorii selectați pe Designist.ro, iar despre evenimentul nostru de la partenerii noștri media cărora le mulțumim pentru susținere.

Până vineri, 21 decembrie, lumea muncește, dar pe 22 și 23 decembrie, haideți să ne cunoaștem, să îi cunoaștem pe creatorii din România și cadourile pe care ni le propun și să socializăm fin în proaspăt renovatul La Copac, str. Pitar Moș nr. 23. Anul acesta întâmpinăm Crăciunul în jurul marelui Copac, cu povești și cadouri de spiță nobilă, românească! 🙂

Cei mai frumoși brăduți de Crăciun, ambalați ca un cadou, sunt creația lui Ciprian Vrabie, care semnează conceptul vizual al acestei ediții. Despre noutățile sale în materie de grafică și nu numai vei citi în curând la noi.

Fii cu ochii pe Made in RO și pe pagina de facebook a evenimentului!

Preț bilet: 10 lei

———————–
Made in RO, design românesc de dat în dar este primul eveniment dintr-o serie dedicată designului și creativității românești, ce va fi activat și în alte perioade ale anului, în contexte care cer și o alternativă românească de daruri fine.

Powered by Designist.ro

Imagini de la event puteți găsi pe pagina noastră de facebook.

19 Comments

 1. […] Made in RO, design românesc de dat în dar: unde trebuie să fii pe 22 și 23 decembrie […]

 2. […] Made in RO, design românesc de dat în dar: unde trebuie să fii pe 22 și 23 decembrie […]

 3. […] Made in RO, design românesc de dat în dar: unde trebuie să fii pe 22 și 23 decembrie […]

 4. […] Made in RO, design românesc de dat în dar: unde trebuie să fii pe 22 și 23 decembrie […]

 5. […] tricouri și decorațiuni de Crăciun + alte surprize pe care Culture Soup vi le pregătește la Made in RO – Design românesc de dat în dar, 22-23 decembrie, La Copac (str. Pitar Moș nr. 23, colț cu Arthur […]

 6. […] […]

 7. […] Made in RO, design românesc de dat în dar: unde trebuie să fii pe 22 și 23 decembrie […]

 8. […] Copac | str. Pitar Moș nr. 23 | 11:00 – 20:00 designist.ro VN:F [1.9.22_1171]Rating: 0.0/5 (0 votes […]

 9. This blog, “Made in RO, design românesc de dat în dar:
  unde trebuie să fii pe 22 și 23 decembrie |
  Designist” shows the fact that you truly understand what you r talking about!

  I really definitely agree. Thank you -Noreen

 10. Frumos eveniment si frumoase ‘exponate’. Mi-ar fi placut sa fiu parte la eveniment, insa cu siguranta va fi si anul acesta in iarna. Mi-a placut foarte mult colierul crosetat. Imi plac mult de tot lucrusoarele hand-made.

 11. […] cunoscut-o pe Mădălina Teler anul trecut în decembrie, la prima ediție a târgului de design românesc Made in RO, când multă lume dădea târcoale clopoțeilor ei din porțelan. Am aflat că Mădălina va merge […]

 12. […] mai veche. Nu neapărat limonadele băute la umbra copacului imens din curte, ci prima ediția a Made in RO – Târg de design românesc, care a avut loc aici în decembrie 2012. Așa am descoperit schimbarea la față de care se […]

 13. […] mai veche. Nu neapărat limonadele băute la umbra copacului imens din curte, ci prima ediția a Made in RO – Târg de design românesc, care a avut loc aici în decembrie 2012. Așa am descoperit schimbarea la față de care se […]

 14. […] Made in RO – design românesc de dat în dar (22‑23 decembrie). […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed