Expoziția Olane dobrogene, marca Igloo, la Noaptea Albă a Fotografiei

În seara aceasta, 27 iunie, se întâmplă Noaptea Albă a Fotografiei, eveniment realizat de F64 și Pixelpedia. În acest context al expozițiilor de fotografie care împânzesc orașul, Igloo media organizeză expoziția “Olane dobrogene” – vernisajul va avea loc începând cu ora 19:00 în pub Energiea din str. Brezoianu nr 4.

expo_olane_energiea - Designist

Alături de albumul din colecția igloo patrimoniu – Olane. Case tradiționale din Dobrogea – expoziția își propune să ofere o perspectivă bine documentată asupra arhitecturii tradiționale a Dobrogei, promovând specificul locului, precum și responsabilitatea și nevoia de implicare în actul de arhitectură.

Fie că este vorba despre gospodării înstărite sau despre locuințe în plină ruină, toate imaginile cartografiază specificul acestui spațiu confruntat în ultimii ani cu invazia materialelor contemporane artificiale și a formelor care au migrat din arhitectura oricum îndoielnică a orașelor.

afis_naf- Designist

În oraș vă așteaptă peste 30 de locuri (cafenele, galerii, cluburi, chiar sedii de companii) care au pregătit evenimente dedicate fotografiei. Pe harta noastră mai sunt și Acuarela, Alchemia, ale căror povești le știți deja pe de Designist, și Urbanesc, care găzduiește o expoziție de fotografie cu nume grele (Michele Bressan, Nicu Ilfoveanu, Iosif Kiraly). Găsiți programul complet aici.

Ar trebui să mai știți că seara se încheie cu o petrecere, în Control – concert Șuie Paparude. Intri la concert odată ce ai strâns 3 ștampile din locațiile în care se desfășoară Noaptea Albă a Fotografiei. Așadar, treceți pe la Energiea, la expoziția Olane dobrogene, organizată de Igloo Media, adăugați cel puțin încă două evenimente pe lista de plimbat, că doar e răcoare afară, si încheiați periplul urban fotografic cu un concert 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed