În weekend, la Made in RO – Târg de design românesc, găsești cadouri fine și pentru cei mici!

De curând am descoperit păpușile Abbit + Bear, iar la început nu ne-a venit să credem că sunt Made in Romania: pentru că au un aer scandinav, dar și japonez.

Abbit + Bear (4)

Creatoarea lor este Raluca Dobrescu și a început să le coasă după câțiva ani de experiență în domeniul bancar, când a realizat că de fapt ceea ce îi place ei să facă este să aducă zâmbete pe buzele celor mici.

“Cred că influența cea mai mare au avut-o nu persoane/personaje, ci culturi, precum cele scandinavice și japoneze, care pun accentul pe atenția la detaliu, simplitate și funcționalitate. În mod deliberat încerc să păstrez un anumit minimalism în design care să lase loc imaginației privitorului.  Cu cât există mai puține elemente ale chipului, spre exemplu, cu atât se vor proiecta mai ușor stările și emoțiile celui care privește”, spune Raluca.

Abbit+Bear-Designist-14

Păpușile Abbit + Bear par “desenate” pentru fashioniste și copii frumoși. Foarte sincer, o astfel de păpușă te va inpira, și adult fiind, pe raftul de acasă. Pentru că poate întruchipa un personaj și un stil. Raluca ne-a mărtusit că a fost fascinată de creațiile vestimentare ale personajelor din Ubik, al lui Philip Dick, dar și de moda stradală atât de avangardistă a Los Angeles-ului, unde a locuit o vreme.

Abbit + Bear (1) Abbit + Bear (2)

Păpușile sunt create din materiale naturale: bumbac, in, lână.  Unele dintre materiale provin de la case de design precum Michael Miller, Robert Kaufman, SevenBerry. Umplutura este sinetică, din perne de la Ikea, deci întrunește toate condițiile de calitate ale producătorului suedez.

Abbit + Bear (5)În acest weekend, pe 17 și 18 mai, păpușile Abbit + Bear vin la Made in RO -Târg de design românesc @ Impact Hub Bucharest: etajul 2 – Str. Halelor nr. 5, Piața Unirii, pe Splai. La doi pași de Hanul lui Manuc.

Made in RO Targ de design romanesc editia 4 vizual final

Ce alte jucării îi mai așteaptă pe pici la Made in RO?

Doricica Toys (1)

Căsuțele și elefănțeii create de Doricica sunt mici splendori în iarbă care fac zilele mai senine. Din mixuri textile vesele, sunt și jucării, dar și accesorii decorative pentru camera celui mic – mai ales după ce joaca cu elefănțeii nu va fi mai fi atât de fun. 🙂

Doricica Toys (2)

Sucita Goodies  va aduce la Made in RO, pe lângă voia bună care transformă, ca o aură, atmosfera din jurul standul ei, jucării și accesorii textile în care vei recunoaște fructe de sezon, căței îndrăgostiți, peștișori “de aur”, sacoșele cu multe buzunărașe pentru zile de piață sau colțuri de organizat prin casă.

Sucita GoodiesȘi, pentru că am adus vorba și de accesorii deco, .care?Cutare este, ca de obicei, la înălțime: tabureții ei textili, cu pattern geometric, sunt un prilej pentru cei mici de a sta o clipă cuminți sau de a se rostogoli în sigurantă prin cameră pe aceste pernuțe-romb.

careCutare-noutati-Made-in-RORhombillusion, 35 x 35 x 35 cm. careCutare-noutati-Made-in-RO-Designist

Toate aceste noutăți te așteaptă să le descoperi în premieră la  Made in RO -Târg de design românesc, în weekend, pe 17 și 18 mai, la Impact Hub Bucharest: etajul 2 – Str. Halelor nr. 5, Piața Unirii, pe Splai. La doi pași de Hanul lui Manuc.

Facebook event aici.

cover foto Made in RO pentru site Cadouri smart Made in RO pentru creativi! Sau cum transformă designul românesc stilul office

Iată unde trebuie să ajungi:

Locatia Impact Hub Bucharest made in RO 4 Cadouri smart Made in RO pentru creativi! Sau cum transformă designul românesc stilul office

Te așteptăm! Dă-le de știre și prietenilor tăi 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed