Bucharest talks tomorrow design: Indoor, Outdoor, Everywhere. Paper is not dead!

Antalis România și BUCHAREST DESIGN CENTER prezintă în cadrul Romanian Design Week pe 22 mai de la 18:30 la The Impact Hub Bucharest evenimentul dedicat comunității creative: “Bucharest talks tomorrow design: Indoor, Outdoor, Everywhere. Paper is not dead”.

image

Aude Cellerier, Brand Manager la Arjowiggins Creative Papers Franța vine pentru prima dată la Bucureștila invitația companiei Antalis pentru a susține împreună cu reprezentanți ai industriei creative de la noi un workshop inedit despre tendințe în design-ul contemporan și creativitate prin hârtie – noi forme și interpretări.

Paper is not dead - Designist (7)

Invitații speciali, Dan Pierșinaru, Fondator și Creative Director AUTOR, Liana Vasilescu, BUCHAREST DESIGN CENTER, Teodora Migdalovici, ambasador Cannes Lions în România, Valentin Suciu, Creative Partner și Octavian Belintan, Art Director Jazz Communication vor dezbate alături de cei prezenți despre omniprezența hârtiei în viața cotidiană. Cu forme și interpretări variante, de cele mai multe ori trecută neobservată pentru mulți dintre noi, hârtia se dovedește a fi extrem de prezentă în tot ceea ce ne înconjoară, fiind parte intrinsecă a vieții noastre.

Workshop-ul este o invitație deschisă la un dialog constructiv implicând reprezentanți ai industriei de publicitate, designeri de produs și graficieni, jurnaliști de specialitate, dar și pe toți cei pasionați de design care vor să se alăture.

Paper is not dead - Designist (5)

Cu ocazia evenimentului se va lansa și o expoziție de o zi pe aceeași temă, care-și propune să surprindă hârtia în diversele ei utilizări precum print, ambalaj, design de produs și bijuterie.

Pe durata workshop-ului “Bucharest talks tomorrow design: Indoor, Outdoor, Everywhere. Paper is not dead”, Antalis România și BUCHAREST DESIGN CENTER pregătesc participanților o expoziție de design realizată în parteneriat cu magazinul-concept Dizainăr, Parametrica și Autor care-și propune să surprindă hârtia în diversele ei utilizări și interpretări precum print, ambalaj, design de produs, design parametric și bijuterie.

Paper is not dead - Designist (1)Lămpile Ruxandrei Sacaliș

Paper is not dead - Designist (2)

Printre designerii reprezentați în cadrul expoziției se numără: Atelier A4, 7LĂMPI, Alexe Popescu, Mihai Stamati, Oana Boboc, Delia Matache, Ruxandra Sacalis și Eliza Yokina. De asemenea, vor fi prezentate proiectele rezultate în urma workshopului de design parametric „Architecture in Fashion” organizat de Parametrica [digi fab school]: „The Triangulator” [Ida Chiatante & Larisa Ratoi], “Exoskeleton Dress” [Andrei Moldoveanu] și “Hands Off skirt” [Diana Giurea]. Expoziția este completată și de o serie de obiecte din hârtie create de atelierul Fabrik și cărți speciale din librăria Cărturești.

Paper is not dead - Designist (3)

The Triangulator, proiect rezultate în urma workshopului de design parametric „Architecture in Fashion”.
Paper is not dead - Designist (4)

Facebook event: aici. Intrarea este liberă în măsura locurilor disponibile.

One Comment

  1. […] « Previous / Next » By Designist / May 22, 2014 / Design în oraș, News / No Comments […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed