Traseul DESIGNIST de weekend: 17-18 mai, zilele cu cele mai multe evenimente de design românesc!

Planul de bătaie pentru weekend acum se face! Cele două zile, 17 și 18 mai, sunt, zicem noi, cele mai pline cu evenimente de design românesc din an. Demonstrația mai jos!

Made in RO Targ de design romanesc editia 4 vizual final

Traseul începe cu Made in RO -Târg de design românesc. Se întâmplă pe 17 și 18 mai, la Impact Hub Bucharest: etajul 2 – Str. Halelor nr. 5, Piața Unirii, pe Splai. La doi pași de Hanul lui Manuc. Așadar pornești din Piața Unirii spre Hanul lui Manuc, iar la 2 pași, pe Splai, ajungi la Made in RO!

Raft si cuiere Porumbel, din metal - design Cai verzi pe pereti

Te așteaptă colecțiile noi ale designerilor români, inspirate de spațiul urban – obiecte care-ți vorbesc despre spațiul în care trăiești. În weekend Made in RO devine hub-ul de design al Bucureștiului: te vor provoca la shopping de design românesc obiecte de mobilier, decorațiuni, piese ceramice, design textil, accente fashion și finisaje realizate manual de Manolo Manufaktura (pe care le-ai admirat și în proiectele arhitectului Corvin Cristian).

Noutati careCutare - Made in RO - Designist (4)

Deschis: 11.00 – 20.00. În premieră: un spațiu special dedicat ceramicii, dar și o cafenea pop up, unde te răsfeți cu delicatese fine by Pain Plaisir.

Te așteptăm! Invită-ți și prietenii. Facebook event aici.

Una ca Luna - Made in RO - Designist (1)

Iată unde trebuie să ajungi:

Locatia Impact Hub Bucharest made in RO 4Urmează stația… Romanian Design Week!

Azi, de la 19:00, se deschide Romanian Design Week la Palatul Camerei de Comerţ (fosta Bibliotecă Națională), pe strada Ion Ghica nr. 4.  Expoziția centrală reunește 150 de designeri și peste 350 de lucrări. Ieri seară am fost invitați la avanpremieră, spațiul e grandios, iar expoziția un must see pe harta oricărui cetățean cu aspirații de design.

Romanian Design Week - Designist (2)După Made in RO -Târg de design românesc, parte integrantă a Romanian Design Week, urci spre Palat să vezi expoziția centrală!

Romanian Design Week - Designist (3)

Ai trecut pe la Made in RO -Târg de design românesc (zona Unirii, pe Splai), unde te-ai pus la punct cu noile colecții ale designerilor români, cu accent pe zona home & deco. Ai vizitat și expoziția centrală Romanian Design Week (zona Universitate – Centru Vechi). Îndreaptă-te spre Sala Dalles, unde tot în acest weekend te mai așteaptă un eveniment dedicat designului autohton: Autor – târg de bijuterie contemporană, ediția 11.

Autor bijuterie, contemporana

Seara se poate încheia, cum altfel, într-un loc designish pe care îl alegi din Lista Designist.

Q.E.D. Weekend-ul acesta nu se stă în casă, ci în oraș, pe traseul DESIGNIST!

3 Comments

  1. […] « Previous / Next » By Designist / May 16, 2014 / Lifestyle, News / No Comments […]

  2. […] de lipire si apoi facute doar retusurile. Un weekend plin de inspiratie va dorim. Sa nu uitati avem targ MADE in RO, la Impact […]

  3. […] Traseul DESIGNIST de weekend: 17-18 mai, zilele cu cele mai multe evenimente de design românesc! […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed