Toamna asta (nu mai) plutim luminos!

La început a fost pendulul. Lampa-pendul Little Eliah pe care designerul francez Thomas Dariel a creat-o pentru brandul său, Maison Dada. A creat un buzz tocmai prin structura simplă, care arată (încă o dată!) că un accesoriu nu are nevoie să se complice ca să fie foarte cool: un abajur conic suspendat de un fir de alimentare, un picior și o bază circulară din metal. Totul, pe familii de culori complementare.

Buzz-ul creat a cerut o reinventare, așa că Little Eliah a coborât din plafon și s-a așezat pe masă/birou/noptieră, comodă. Așa a apărut lampa de birou Little Eliah, care își poartă întrerupătorul manual – o sferă colorată – direct pe baza metalică. Pe scurt, funcționalitate care se camuflează în estetică.

Variantele de birou ale lui Little Eliah fac parte tot din familii de culori complementare: turcoaz  – roșu – alb (interiorul abajurului este roșu) și albastru-galben-alb (interiorul abajurului e galben). Bonus

Pentru că am mai descoperit prin portofoliul Maison Dada o mulțime de piese pe care le-am adopta numaidecât, am pregătit și pentru tine o mini-selecție mai jos.

Fotoliul Ayi are curburi feminine și finisaje catifelate sau aurii, cât să te simți ca într-un cuib când te ghemuiești pe el.

Creat ca o acumulare de cutii și sertare, Confidence of a cloud este inspirat de birourile clasice, care erau menite să servească și pe post de păstrător al secretelor.

Măsuța de cafea Lazy Susan este o “piesă de mobilier în mișcare” și o compoziție grafică în continuă transformare, inspirată din mesele clasice chinezești.

Poți comanda toate piesele de mobilier și accesoriile de mai sus de pe site-ul Maison Dada.

Fotografii: prin Maison Dada

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed