Lampa în care cresc flori. Un design polonez fresh & cool.

Că tot ne dorim să vedem odată totul înverzit în jur, am găsit lampa pe care ar ar trebui s-o avem pe aproape. 🙂 Green lamp este un design polonez, ce pornește de la o idee foarte simplă, dar foarte de impact. Lampa răsare dintr-un ghiveci, unde tu alegi ce floare plantezi. Iar floarea, la rându-i, va participa la designul lămpii, ca să nu mai zicem de umbra ei. 🙂

2Greenlamp - design polonez- Designist Ne plac și firele electrice, asortate fin.3Greenlamp - design polonez- Designist

Green Lamp este o creație Siesta studio – format de duo-ul Zuza și Maciek – ce a fost lansat în 2012, în cadrul London Design Festival. De ce Siesta? Pentru că statement-ul lor este slow-life:

“We all should enjoy every single moment of our life and appreciate what we have”, spun designerii.

1Greenlamp - design polonez- Designist Citește mai multe despre cum a fost creată, materiale și tehnică, aici.5Greenlamp - design polonez- DesignistFaină ideea de a planta o floare agățătoare ce se va extinde cool, natural pe abajur!

Lampa este metalică (oțel), vine în culori diferite și, spune Zuza, nu trece o săptămână fără să primească o comandă din străinătate. Becul este economic, iar firul electric este foarte în siguranță izolat de plantă, protejat de piciorul metalic prin care trece.
Green lamp poate fi comandată aici.

Siesta studio - DesignistZuza + Maciek = Siesta Studio

Citește despre mai multe creații ale designerilor polonezi: aiciaici și aici. Iar dacă vă gândiți la o vizită în Polonia, avem un hotel de design de recomandat.

Să vă bucurați de timpul petrecut acasă și nu numai. 🙂

Fotografii: prin Siesta Studio

2 Comments

  1. Interesant…numai sa ai lumina in dormitor, ca altfel moare planta :))

  2. Thank you!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed