Reconversiile: tema numărului Igloo de februarie

Primul număr pe 2015 al revistei Igloo abordează o temă extrem de actuală și diversă: reconversiile. De la recomandări de carte, exemple de clădiri istorice și tendințe în materie de design de obiect, toate fac referiri la recuperarea creativă a trecutului.

Proiectele care ilustrează dosarul au în comun calitatea conceptului, impactul hotărâtor la nivel de comunitate şi preocuparea pentru eficienţa energetică.

coperta

Rubrica Design prezintă cinci exemple de reinterpretare a istoriei, reperate în cadrul Maison&Objet Paris, precum și tânăra echipă Upside Down care transformă poliplanul uzat într-o colecție de accesorii. Cu creațiile Upside Down te-ai întâlnit și în decembrie, la ediție cu nr. 5 a Made in RO – Târg de design românesc.

În completare, vei citi pe larg despre o serie de proiecte authtone: Amber Gardens – ansamblu rezidențial certificat cu titlul de “Casă Verde”, Casa de pe malul Dunării – proiect sculptural în acord perfect cu natura, M1 Atelierul – noul spațiu de degustare al Cramei Murfatlar, Apartament N – amenajare remarcabilă prin atenția acordată detaliului și E3 by re-act now – noua cafenea deschisă în zona Floreasca.

Am inlcus și noi cafeneaua E3 by re-act now în traseul Designist de început de an. 🙂

Layout 1Articolul semnat de noi despre participarea la ediția de ianuarie Maison&Objet a designerului Irina Neacșu. Brandul thecraftlab a fost singurul brand de design românesc ce a participat la târgul internațional de la Paris. Mai multe detalii în interviul de aici.

În plus, luna aceasta primești 35% discount la toate publicațiile igloo comandate online până pe 28 februarie. De asemenea, accesează și pagina de Promoții: găsești reduceri noi în fiecare lună și pachete speciale reduse cu până la 50%.

Revista pe scurt aici.

Revista poate fi comandată online aici şi poate fi găsită în librăriile Cărtureşti, Humanitas, Inmedio, Galeria Galateca, Dizainăr, standul igloo de la Plot&Coffee Shop.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed