Lansăm Creative Learning Summer School cu două cursuri cool de design interior

Probabil că nu asociezi neapărat vara cu educația, dar anul acesta atipic ne-a făcut să vedem lucrurile și din altă perspectivă, nu? Așa că, dacă și vacanța ta de vară va fi urbană, atunci te ajutăm noi să îi adaugi și valențe educative  lansăm Creative Learning Summer School prin două noi cursuri care vor avea loc la București:

Apropo, ambele cursuri au reduceri de vară și alte promoții de până la 25% dacă te înscrii din timp, vii cu un prieten sau le achiziționezi la pachet (dă click pe link-urile de mai sus și vei vedea care sunt promoțiile).

Cursurile se vor desfășura la clasă, dar cu un număr redus de persoane și cu respectarea regulilor de protecție sanitară și distanțare fizică.

Îți dăm toate informațiile mai jos 😊.

Design Interior – curs intensiv (8-9 august): înscrie-te aici

➤ Este un curs concentrat, de weekend, dedicat începătorilor în designul interior (sau celor aflați la un nivel mediu) și structurat în 4 workshop-uri de weekend = 16 ore de training.

➤ Nu este doar un curs de “educație estetică”, ci unul în care ideile wow se întâmplă pe moodboard-ul tău. Fiecare workshop cuprinde, pe lângă partea de teorie și studii de caz aplicate, exerciții practice menite să te introducă în rolul designerului de interior atunci când abordezi un spațiu și elementele lui.

➤ Vei crea planuri de amenajare și moodboard-uri, vei lucra aplicat, iar proiectele le vei discuta în detaliu atât one-to-one cu trainerul, cât și pe echipe, cu ceilalți cursanți.

➤ Echipa de traineri este formată din Martine Claessens, designer de interior, și Elis Popescu, fondatoarea platformei designist.ro pentru ca experiența ta la curs să fie completă și să poți naviga cât mai lin printre noțiunile și temele cursului.

Aici găsești detalii despre programa cursului.

Design Interior – Baie & Bucătărie (13-15 august): înscrie-te aici

➤ Un curs-atelier cu o abordare pragmatică, structurat în 4 workshop-uri. Vei lucra folosind propriul computer, într-o aplicație specializată 2D și 3D, la un proiect de baie și unul de bucătărie, pe baza unui brief.

➤ Pune la dispoziție resursele necesare pentru ca planificarea și amenajarea bucătăriei și a băii să devină un proces lin, mai ușor de înțeles și de pus în practică.

➤ Fiecare workshop cuprinde, pe lângă partea de lucru la proiect, și studii de caz aplicate menite să te introducă în rolul designerului de interior: vei crea planuri de amenajare, schițe și moodboard-uri, vei lucra aplicat la proiectul de curs – baia & bucătăria. Proiectele le vei discuta în detaliu atât one-on-one cu trainerul, cât și cu ceilalți cursanți.

➤ Trainer: designerul de interior belgian Martine Claessens. Cursul se ține în limba engleză, la un nivel conversațional.

Aici găsești detalii despre programa cursului.

Hai să ne facem vara mai creativă! Te așteptăm la curs! 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed