Logitech Mx Master 3, confortul necesar pentru zilele lungi de muncă

MX Master 3, cel mai nou mouse din gama premium Logitech MX, este un prieten de nădejde în zilele lungi la birou, designul atent realizat oferind confortul necesar și poziția ideală pentru mână și încheietură. Folosit împreună cu tastatura MX Keys, pune la dispoziție soluția optimă pentru desktop.

Atât mouse-ul MX Master 3, cât și tastatura MX Keys, sunt proiectate pentru utilizatori avansați, adică designeri, arhitecți, ingineri, programatori care doresc să fie mai productivi și vor să interacționeze cu conținutul lor digital cu viteza gândului. Practic, cu MX Master 3 treci la nivelul următor, având un design ergonomic, fiind foarte bine construit, avantajul fiind că alunecă bine și pe mouse-pad, și pe birou, indiferent de tipul de suprafață. Zonele de contact sunt alunecoase în timp ce zonele de grip sunt gândite anatomic. Rotița magnetică de scroll MagSpeed a mouse-ului MX Master 3 este cea mai rapidă, silențioasă și avansată de pe piață în acest moment. Rotița laterală face minuni pe scroll-ul orizontal, în timp ce, dacă lucrezi în Excel, cele două tipuri de scroll te ajută să parcurgi rapid linie cu linie. Noutatea față de cealaltă generație, pe lângă rotița magnetică, este încărcarea de tip USB-C, valabilă și pentru tastatura MX Keys.

Dacă vrei să vezi ce poate mouse-ul Mx Master 3, află că se potrivește la fix și pe gaming, și pe programe de editare foto-video, Excel, browsere și aplicații de creativitate. Este versatil și foarte ușor de programat pentru fiecare aplicație în parte, în funcție de nevoile fiecăruia.

Un mare avantaj al MX Master 3 este bateria reîncărcabilă care rezistă până la 70 de zile cu o singură încărcare, iar o încărcare de doar trei minute oferă o zi întreagă de folosire. Să tot lucrezi!

Dacă folosești MX Master 3 împreună cu MX Keys, atunci putem spune că ai parte de combo-ul perfect. Sunt compatibile cu sisteme de operare precum Windows, Mac și Linux. Mouse-ul și tastatura dispun de tehnologia Logitech Flow, oferind posibilitatea de a transfera date și de a controla fără probleme până la trei calculatoare Windows sau Mac. Acest lucru permite copierea și transferarea de conținut, imagini și documente între calculatoare și sisteme de operare. În plus, au un design și finisaj premium pentru a da un aspect mai elegant și modern spațiului de lucru.

Pentru cei care petrec foarte mult timp scriind la tastatură, aflați că palm-rest-ul este minunat (e disponibil, opțional, pentru versiunea Logitech MX Keys Wireless Plus, disponibilă pe logitech.com), oferind confortul necesar încheieturii. Butoanele sunt silențioase, astfel că nu îți deranjezi colegii. MX Keys e la fel de silențioasă ca o tastatură de laptop, iar cu setările potrivite poate fi adaptată la activitatea ta zilnică. Tastatura dispune de iluminare inteligentă ce detectează mișcarea mâinilor și ajustează automat gradul de luminozitate în funcție de cantitatea de lumină din cameră. Pentru a prelungi durata de viață a bateriei și pentru a diminua un posibil disconfort vizual se închide automat când nu este utilizată. Bateria tastaturii ține zece zile dacă folosești iluminarea, dar poate ține până la cinci luni dacă ții iluminarea tot timpul oprită.

Produsele sunt disponibile în magazine precum Emag, Altex sau Media Galaxy.

Fotografii: prin Logitech

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed