Made in RO #10, pe 16-17 DEC: fashion design NOU ca să te simți ca NOU în 2018

La NOUA ediție Made in RO #10 toate-s NOI și pentru VOI toate. La capitolul fashion design ne lăudăm cu o mulțime de genți una și una, eșarfe cu povești și accesorii unice, numai bune de luat acasă și purtat în NOUL an, doar așa cere tradiția. Numărătoarea inversă a început, weekendul acesta ne întâlnim la Made in RO #10, pe 16 și 17 decembrie, la NOUL Impact Hub. Până atunci hai să vă arătăm ce v-așteaptă ca să știți ce treceți pe lista de cumpărături în ton cu moda.

fashion design

Eșarfele Efemere by Hamid Nicola Katrib, ediție limitată, sunt superbe și le admirați în toată splendoarea la Made in RO #10. Mătasea fină, culorile vii și imprimeurile ne-au luat ochii. Iubita, mama, sora sau prietena cea mai bună s-ar bucura să primească un așa cadou de Crăciun. Sau de ce nu, cumpărați-vă o eșarfă Efemere pentru voi, doamnelor. Iar pentru noaptea de Revelion încercați o fundă supradimensionată și scoate-ți din anonimat “micuța rochie neagră”. Eșarfele Efemere vin la pachet cu un strop de magie, noi așa am auzit!

fashion design

fashion design

Pe 16 și 17 decembrie, la NOUL Impact Hub, la Timpuri NOI, suntem și fashion.

Don Pappilon are accesorii NOI la NOUL Made in RO #10, pe 16 și 17 decembrie la NOUL Impact Hub. Așa că hai să vedeți brățări din lemn exotic, cercei opulenți și inele faine. Nu lipsesc nici deja binecunoscutele papioane, pinii pentru sacou, ori butonii.

fashion design

Dacă acum aveți bijuterii din lemn, musai să vă luați de la Made in RO #10 și o geantă din lemn, de la Lemnia. Și nu orice geantă, o minunăție rotundă ca un cerc perfect, frumoasă și suficient de încăpătoare pentru toate visele NOI din NOUL an.

fashion design

Cristina Șerbu aka Christine on the Clouds își lansează NOUA colecție “Eternity is a second” la NOUL Made in RO #10. Pliuri, buline, paiete, alb, negru, gri, portocaliu. Noi am pus ochii pe o rochie albă cu mâneci, ideală pentru cina în familie de Crăciun, iar de Revelion clar alegem paiete.

fashion design

IUTTA, brandul cu dor de românesc, aduce la Made in RO #10 toate poveștile. Genți și rucsacuri însemnate, cizme frumos brodate, brățări roșii cusute cu motive albe, în ton cu sărbătorile, ori brâuri ușor de asortat. Polaris, căci așa se numește brâul pe care îl admirați în fotografia de mai jos, e un accesoriu care ne amintește de cingătoarele bunicilor, iar motivele brodate ne duc cu gândul la Steaua Nordului.

fashion designfashion designBrățările IUTTA sunt botezate Feritilitatea Pământului, iar în varianta alb-roșu sunt un cadou perfect de pus sub brad

Noi de când am auzit de bijwood de Woodish, pandantivul handmade antistres, vrem neapărat să-l purtăm în NOUL an. Chiar dacă în redacție la Designist e o atmosferă serenă, trăim totuși într-un București (prea) aglomerat. Bijwood e făcut de Maria Burachu din resturile inelelor pentru citit Woodish, deja cunoscute, plus magnet și bilă detașabile din oțel. Costă 50 de lei.

fashion design

Despre relaxare ne “povestesc” și gențile Atelier 437. Sigur știți că brand-ul lui Vasile Rotariu are legătură cu pasiunea lui pentru munte, mai ales drumețiile pe Ceahlău, iar 437 reprezintă numărul de kilometri de pe vârful Toaca până la București. Până la Timpuri NOI, la NOUL Impact Hub și întâlnirea cu geanta minimalistă și versatilă n-aveți mult de mers. O stație de metrou de la Piața Unirii. 🙂

fashion design

În timp ce voi aproape că terminați de citit articolul despre fashion design la Made in RO #10, în atelierul IF irinaflorea, designerul lucrează de zor la o geantă cum n-ați mai văzut. E botezată DARE Bag și arată spectaculos. Atât vă putem spune. Mai multe descoperiți la târgul ales de design, pe 16 și 17 decembrie.

fashion design

#TicTac Ne vedem la Made in RO #10. Curând. Vă aștepătăm cu mic, cu mare și cu cine mai apare! La Timpuri NOI, spații NOI, colecții NOI, branduri NOI. Puteți da GOING la event aici. Uite o hartă ca să veniți iute-iute la NOI, pe 16-17 decembrie.

Fotografii: prin designerii prezentați

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed