Made in RO, ediția #9, spune povești de design, coapte în cuptorul de ceramică

Sâmbătă, pe 20 mai, noi, DESIGNIST, ieșim din nou în offline cu ocazia unei ediții speciale Made in RO – Târg ales de design, dedicate ceramicii. Made in RO #Ceramică va avea loc într-o clădire monument istoric din București, de pe strada Alexandru Philippide nr. 5, etajul 2 (în spatele Institutului Francez), și va reuni unele dintre cele mai fresh și originale proiecte de ceramică contemporană din România. Cu unele dintre ele te-ai mai întâlnit pe designist.ro, iar altele ies în premieră pe scena Made in RO și arată senzațional! Dă scroll down și ai să vezi 🙂

Made in RO #Ceramică face parte din circuitul de evenimente organizate în contextul Romanian Design Week 2017, despre care ți-am povestit deja aiciDESIGNIST inaugurează astfel un concept de evenimente tematice, care pune accent pe caracterul unitar al proiectelor curatoriate. Vor expune, într-un cadru exclusivist, unii dintre cei mai talentați artiști ceramiști, precum și designeri de bijuterie, fashion sau obiect, care au proiecte colaborative pe zona de ceramică sau care includ ceramica în creațiile lor.

Mădălina Andronic participă cu o colecție care a fost scoasă din cuptor zilele trecute – Honeymoon. 

Pe lângă frumusețea delicată a obiectelor de porțelan pe care le poți cumpăra de la târg, pe 20 mai vei avea ocazia să descoperi și un apartament interbelic, unde se află, de altfel, și biroul nostru. 🙂 Îl deschidem publicului doar cu ocazia evenimentului, sâmbătă, pe 20 mai. Spațiul, cu tavane înalte, glasvanduri și sobe originale, va pune în valoare creațiile ceramice semnate de cei 15 artiști români.

Instrumentarul stylish de gătit și de servit de la SPOONFOOL – o prezență nouă în peisajul ceramicii contemporane

Vor expune: Keramice, Studio mud., SPOONFOOL, Alina Ceramics, Ceramic Sparrow, De Ceramică – Mădălina Teler, Mădălina Andronic Ceramics, Una ca Luna, Atelierul Bufnița Ceramică, Glorybox, Atelier BohemianFlow, Atelierul de porțelan, Iutta, Bianca Grin, Christine on the Clouds.

Când: sâmbătă, 20 mai, 11.00-20.00
Unde: Str. Alexandru Philippide nr. 5, etaj 2 (strada din spatele Institutului Francez) Google maps aici.
Eveniment cu intrare liberă și children friendly 🙂
Facebook event: aici

Una ca Luna – vaza White

Atelierul de porțelan participă la eveniment cu bijuterii pe care delicatețea porțelanlui le face cu atât mai prețioase

Te așteptăm la Made in RO #Ceramică, pe 20 mai, dar mai întâi înscrie-te pe guest list, la acest link: http://madeinroceramica.rsvpify.com/, ca să știm că vii.

Detalii și povești despre designerii participanți vor urma, una câte una, pe www.designist.ro.

Parteneri media: Igloo, ELLE Decoration, Zeppelin, LIFE.ro, IQads, SMARK, Totul despre mame, UrbanKid.ro, Catchy, Femei în afaceri, The Institute, Romanian Design Week, Modernism.ro
Cu sprijinul: AV Store, iMedicare

Atelierul Bufnița Ceramică ne îmbie cu lumini discrete, cu bază din ceramică.

Last but not least, vizualul târgului-expoziție spune, din nou, o poveste made in RO. Este vorba de un platou din porțelan glazurat, creație a Alinei Constantin aka Alina Ceramics. Face parte din colecția “Bubble” – o serie limitată de platouri din porțelan decorate prin suflarea de bule de săpun cu pigment ceramic, tehnică ce oferă unicitate fiecărui produs.

Și încă o vorbă de final:

Lansat în 2012, târgul de design Made in RO promovează designerii români de produs, cu accent pe zona home & deco. Ajuns la cea de-a 9-a ediție, evenimentul este dedicat designului și industriilor creative românești și are loc în diferite perioade ale anului. Made in RO reprezintă continuarea firească, în offline, a demersului susținut de DESIGNIST.RO, prima platformă online din România care aduce în atenția publicului larg designerii români, prin conținut original, de cea mai bună calitate.

Iar în loc de slogan, vă spunem doar… să fie porțelan! 🙂

Fotografii: prin designerii prezentați

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed