Made in RO – Târg de design românesc la Muzeul ASTRA, Sibiu, pe 7 și 8 septembrie

Da, cea de-a doua ediție Made in RO – Târg de design românesc, pe care ați avut ocazia s-o vizitați anul acesta, în luna mai, în București, va călători în septembrie la Sibiu. Obiectele de design pe care le veți putea admira în cadrul acestui eveniment explorează spațiul motivelor tradiționale reinterpretate contemporan în design.

Evenimentul organizat de Fundația DALA și Designist.ro în cadrul Programului Anima ASTRA va avea loc la Muzeul ASTRA din Sibiu, pe 7 și 8 septembrie.

Afis Made in RO SIBIU 7-8 septembrie (1)

Evenimentul Made in RO de la Sibiu face parte din programul de Animații Culturale „Anima ASTRA” – organizat de Fundația Dala și va avea loc pe 7 și 8 septembrie la Muzeul ASTRA (Pădurea Dumbrava nr. 16-20). Made in RO va face parte dintr-o serie de evenimente culturale desfășurate cu ocazia sărbătoririi a 50 de ani de existență a Muzeului Civilizației Populare Tradiționale ASTRA, cel mai mare muzeu în aer liber din România.

Minitremu-Designist-4Jucărie din lemn Micuța Coloană Infinită, designer Minitremu

Made in RO – Târg de design românesc este un eveniment care promovează și aduce în atenția publicului obiecte de design, toate create de designeri români.

Designeri romani de obiect indragostiti de lemn designist 02Masă și taburet din seria Furca, colecția Vatra – Arhidot Design

Made in RO – Târg de design românesc este un concept al DESIGNIST.RO, lider de opinie pe zona de design, arhitectură și industrii creative în online-ul românesc. Evenimentul reprezintă continuarea firească, în offline, a demersului susținut de designist.ro, prima platformă online din România care aduce în atenția publicului designerii români prin conținut original, de foarte bună calitate.

Mihai Stamati - Designist (6)Jucărie din lemn creată de Mihai Stamati

_MG_0354Geantă cu aplicație motiv tradițional, designer Iutta

Secțiunile târgului: DESIGN DE OBIECT • GRAPHIC DESIGN • DESIGN TEXTIL • DECORAȚIUNI & ACCESORII

Brosa Portul Traditiei designer Mihaela IvanaBroșă Portul Tradiției, designer Mihaela Ivana

Vor expune următorii designeri: Ciprian Vrabie, Cai verzi pe pereți, Alina Turdean, The Craft LAB by Irina Neacșu, Alexandra Constantinescu, ArhiDot Design, Mihai Stamati, Ideogram Studio, Una ca Luna, Mihaela Ivana, Sucita Goodies, Iutta, Mândra Chic, Minitremu, Ioana Corduneanu, Ciprian Manda, Ruxandra Sacaliș.

Cai verzi pe pereti - Made in RO - Designist (10)Sticker de perete Capra cu trei iezi creat de Cai verzi pe pereți

Alina Turdean designist 11Veioza metalică traforată, de Alina Turdean

Când: 7-8 septembrie

Unde: Muzeul ASTRA, Pădurea Dumbrava nr. 16-20, Sibiu.

Facebook event aici.

Detalii și poveștile designerilor participanți pe www.designist.ro.

cover foto Facebook Made in RO Sibiu

Parteneri media: Igloo, ELLE Decoration, Șapte Seri, Atelierul de Proiectare, Zeppelin, All Hollow, Totul despre mame, Bookaholic.ro, SUB25, The Vandalist, Modernism.ro, 121.ro, Orasul meu, Mixtopia, Ginger Group, Plăcerile lui Noe, Veioza Arte, bazavan.ro, La Blouse Roumaine, Revista Bulevard, Sibiu 100%, Institute The Magazine, Neaparat.ro, ELLE, Avantaje, Unica.

One Comment

  1. […] mai amintiți de frumosul târg de design românesc ”Made in RO”? Ei bine, dacă în luna mai ne bucurau cu un eveniment în cadrul Romanian Design Week, la […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed