Made in RO, târg online, are loc între 10-20 DEC: Xmas shopping și povești de antreprenoriat creativ

Trecem cu toții printr-o perioadă care ne provoacă să ne adaptăm și să găsim alte modalități de a ne întâlni. De aceea, ediția #15 a târgului se va desfășura ONLINE. Made in RO online are loc între 10-20 decembrie, sub forma unei campanii de anvergură derulate pe platforma noastră, www.designist.ro, și canalele de social media asociate acesteia (inclusiv pagina de facebook event dedicată Made in RO online).

Dacă te afli aici, ne cunoști, am promovat de-a lungul anilor designerii români și creativitatea autohtonă și continuăm s-o facem mai ales în anul acesta dificil, în care #buylocal nu e doar un îndemn motivațional, ci devine o misiune de zi cu zi pentru mulți dintre noi. Între 10 și 20 decembrie, aducem în atenția ta, în orice tip de lockdown te-ai afla, într-o formulă concentrată, 30 de business-uri creative românești din București, Brașov, Iași, Suceava, Târgu-Jiu, Miercurea Ciuc, Tulcea și Constanța.

Joined by Fire, în atelier

Pandemia a fost și este o provocare la reinventare. Pentru cei mai mulți a însemnat un colaj de transformări: multe dintre ele apăsătoare, altele eliberatoare de energii creative din care s-au născut branduri noi, idei salvatoare, colecții neașteptate sau proiecte colaborative. Despre toate acestea la Made in RO online.

Covor Atelier Kairos

Made in RO online

Când? 10-20 decembrie

Unde? Pe www.designist.ro + canalele de social media asociate + facebook event Made in RO online

Cum? Fiecare brand selectat să participe va fi prezentat în articolele dedicate acestei ediții. În fiecare zi (între 10-20 dec.), îți vom dezvălui pe www.designist.ro povești despre branduri locale (unele născute chiar în pandemie) și colecțiile lor. Vei găsi informații comerciale precise despre cum poți comanda de la distanță cadourile de Crăciun cu design inclus, direct de la creatorii lor.

Platou Atelier Magrit / Rochiță Miss H / Farfurie Adora Costa / Decorațiuni din sticlă Studio Refract / Bluză Mauverien / Ciocolată Krausz

Selecția Made in RO online
Îți dezvăluim mai jos o parte dintre brandurile participante – toate vin cu idei de design, cadouri fine, speciale, cu semnătură. Așteaptă-te la design de produs, design textil, ceramică, fashion design, bijuterie, design for kids, decorațiuni, accesorii și Xmas & gourmet goodies.

Adora Costa // Alvik Jewellery // Ana Sîrbu // Atelier Kairos // Atelier Magrit // Aurum Noble Honey // Florentina Agape // IELE World // Jazz Design // Joined by Fire // Krausz Handmade Chocolate // Lunet // Maam With Love // Mauverien // MicaCera // Miss H // Mudly in Love // Sabina Stan // Studio Refract // Sweeteria // Wooba
și alții…

  Alvik Jewellery – bijuterie printată 3D

Continuăm să credem că, mai ales acum, avem nevoie de obiecte frumoase care să ocupe locuri de cinste la birou, acasă, pe comodă, pe masă, în garderobă… Pentru că ce îți prezentăm nu sunt doar simple obiecte ori plăceri efemere. Sunt experiențe. Sunt emoții care durează. Sunt micile plăceri ale vieții care te inspiră și te înseninează.

Hai să ne oprim o secundă și să cumpărăm cadouri creative Made in RO cu ceva răgaz, cu bucurie, cu gânduri de mai bine și cu… speranță.

Wooba – lămpi minimaliste

And more la Made in RO online:
– video stories
– Xmas shopping: idei și extra liste de cadouri Made in RO
– reduceri speciale pe perioada Made in RO online
– giveaways Made in RO
– alte noutăți + idei pe care le coacem pe parcurs 🙂

Joined by Fire – clopoței din ceramică

Ne reconectăm la Made in RO online, evenimentul designist.ro care de 8 ani aduce laolaltă susținători de design românesc (printre care și tu!), designeri, antreprenori creativi, branduri și colecții noi, out of the box.

#staysafe & #buylocal

1. Citește și alte povești Made in RO AICI și inspiră-te pentru lista de cadouri fine, de designist 🎁
2. Fă un tur virtual AICI, pe Facebook event Made in RO online – descoperă și mai multe idei de cadouri Made in RO, fotografii și informații, toate la un loc 🎁🎁

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed