Made in RO #10, pe 16-17 DEC: cadouri faine și “out-of-the box” pentru oameni creativi

Când ai de oferit cadouri de Crăciun creativilor, e musai să-i impresionezi. Și știți deja că nu-i o treabă deloc ușoară. Din fericire, prietenii de la Designist au pus la cale weekendul acesta, pe 16 și 17 decembrie, Made in RO #10, la NOUL Impact Hub. Așa că suntem salvați! Designerii au fost aleși pe sprânceană, noi am văzut ce au pregătit și vă dăm câteva ponturi.

Cu o agendă ZURIELL din piele, personalizată cu nume, inițiale sau mesaje, mergeți la sigur. Nu de alta, dar ideile bune vin când nu te aștepți și prinde bine să ai un notebook mereu cu tine. Dacă mai găsiți și un slogan care să i se potrivească prietenului creativ chiar că ați dat lovitura de Moș Crăciun.

Bijuteriile de la NOHA NICOLESCU nu trec neobservate și cu cât le admiri mult cu atât îți vin mai multe idei de pus într-un brief. Pe noi ne-au inspirat inelul și cerceii de un albastru orbitor. Găsiți toată colecția de bijuterii “Under the skin” la Made in RO #10, târg ales de design, pe 16 și 17 decembrie, la NOUL Impact Hub, la Timpuri NOI.

Rămânem la accesorii și vă facem cunoștință cu o brățară din lemn exotic, geometrică și foarte faină, de la Don Papillon. E un model unisex și ar arăta foarte cool la încheietura mâinii oricărui creativ care se respectă.

Până și creativii intră în vacanță iar un plic de lemn de la Lemnia e accesoriul perfect pentru outfit-urile cool de sărbători. Gențile arată cu adevărat inedit și merg combinate într-o groază de feluri, la multe ținute. Iar aici intră iar în joc imaginația creativului.

Am lăsat la sfârșit un cadou cu totul și cu totul out-of-the-box, mai ales în zilele noastre. La Made in RO #10, pe 16 și 17 decembrie, la NOUL Impact Hub, vă întâlniți și cu cei de la Cosânzeana, o întreprindere socială din Aninoasa, care vinde kit-uri de cusut cu ac și ață. Și uite așa ajutați un proiect social și scoateți un creativ și mai mult din zona de confort.

Noi am pus pe listă doar câteva cadouri faine, mai multe descoperiți la Made in RO #10, târg ales de design, weekendul acesta, pe 16 și 17 decembrie, la NOUL Impact Hub, la Timpuri NOI. Puteți da GOING la event aici. Creativ la creativ trage, ne vedem acolo! Iată mai jos și cum ajungi:

Fotografii: prin designerii prezentați

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed