Mesaje pentru o vară ilustrată sau noua colecție Tricouri într-o inimă

Deciziile acestei veri: să călătorim mai mult, să ne înconjurăm de cât mai multe suveniruri, imagini, locuri și oameni frumoși și să facem tot mai multe lucruri cu inima deschisă 🙂 . Așa că azi, când tocmai ne-am întors dintr-o mini vacanță, puzzle-ul verii noastre s-a mai completat puțin cu veștile despre noua colecție Tricouri într-o inimă, cu mesaje create de Raisa Beicu și ilustrații semnate de Madi Andronic.
inima

Madi Andronic și Raisa Beicu

Ne-au plăcut mult cele 7 mesaje with a twist, curajoase și inimoase, și ilustrațiile colorate și bogate, în stilul inconfundabil al Mădălinei Andronic – ni se par perfecte pentru o vară care nu se ia foarte tare în serios, dar care nici nu se ferește de sentimentele profunde 🙂 .

inima

Dă un scroll mai jos ca să vezi toate variantele de tricouri într-o inimă, dar înainte de asta iată ce au povestit cele două creatoare despre noua colecție:

inima

“Fix acum, la mijlocul verii, când ne mutăm de pe o insulă pe alta, noi două ne-am tot dat întâlniri la terasele Bucureștiului și am croit o serie de șapte – număr magic – tricouri într-o inimă. Adicătelea, de purtat când ți-o fi inima mai zglobie sau când oi avea drag să pui pe tine un text scris de Raisa și ilustrat de Madi”, spune Mădălina Andronic.

inima

“Șapte tricouri cu lucruri pe care le-am concluzionat, văzut, sperat. Uneori, dacă nu chiar mereu, sperăm să avem Nimic în afară de tot, deși A iubi ca-n codru poate compensa tot totul. Fiecare model în parte este disponibil pe site în trei variante – după plac, după gând: scoop neck, round neck, oversized, toate realizate din bumbac organic”, spune Raisa Beicu.

Supersuperstițieinima

A iubi ca-n codruinima

A fi într-o inimăinimaNimic în afară de totinimaMai bine visezinimaTe-am căutat și m-am găsitinimaAi toată iubirea înainteinimaFotografii: Andreea Mitran

3 Comments

  1. Mulțumiiiiim <3

  2. Designist

    Cu drag! 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed