Mici obiecte de purtat!

Vă mai amintiţi casetofoanele, maşina de scris, televizoarele mari cu carcasă din lemn, primele camere de filmat…? Ah, anii ’80 şi ale lor gadgeturi care acum sunt deja vintage, dar ocupă un loc destul de special în amintirile noastre (aproape că ne vine să vă întrebăm care a fost caseta pe care o derulaţi obsesiv şi ce melodie răsuna la fel de obsesiv din boxe) :).

Dar de Boom Boom Shake Shake The Room vă mai amintiţi? Am intrat deja în amintirile din sertarul anilor ’90.

Un studio din Sidney, Australia, bRainbow, reasamblează din lemn, piele, acrilic, gadgeturile tinereţii noastre (sau a celor mai mulţi dintre noi). Acum sunt mici obiecte de purtat sub formă de colier sau broşă, un fel de marcă distinctivă a nostalgicilor care le-au cunoscut şi folosit.

Ce vremuri!  L-am purta la gât şi din când în când l-am duce la ureche, ba am mai şi fredona pe stradă 🙂

Arată destul de adorabil: ca orice miniatură bine lucrată. Iar scenariul plimbării cu o orgă de gât, un televizoraş blocat pe ecranul multicolor dungat (atât de familiar în varianta alb-negru), o cameră foto ca pe vremuri sună aproape irezistibil. Te poţi opri şi mima că faci o poză, filmezi sau dai mai tare volumul la televizor 🙂

Maşină de scris sub formă de broşă… delicioasă!

Costă 38 de dolari, cine mai doreşte, cine mai pofteşte 😉

Let the Music Play! Pentru pasionaţii de viniluri.

De pus la gât pe programul preselectat 😉 Costă 60 de dolari.

Music is my Life!

Pe unele dintre ele ne-ar plăcea să le avem pur şi simplu: le-am găsi locul pe rafturi şi glafuri, etajere de oglinzi etc., pentru că sunt un statement simpatic şi jucăuş. Le-am dispune în colecţii şi cu siguranţă am rezerva un colţişor instrumentarului foto-video. Aviz pasionaţilor!

Aparat de fotografiat şi o cameră video Super 8. Atenţie, se filmează!

Twin lens, gata de reportaj.

Dar ar fi ceva ce am purta mai tot timpul: o husă pentru iphone din lemn, sun forma setului geometric din generală – priceless 🙂 Şi două ceasuri vintage pe perete: şi la birou, şi acasă.

iPhone case, o minunăţie, costă 59 dolari

Ceas de perete sau de birou ViewMaster, 19 x 19 cm, 85 de dolari.

Ceas de perete Typewriter, 19 x19 cm.

Puteţi comanda oricare dintre produsele lor de pe site, şi tot pe site veţi descoperi alte şi alte minunăţii cu un strop de melancolie inclusă. Dacă sunteţi deja fani, confirmaţi-vă statutul şi pe pagina de facebook bRainbow. Altfel, şi noi, ca şi voi am vrea ca aceste jucării de purtat să fie cât mai aproape de noi, poate chiar se găseşte cineva inventiv să se joace cu lemnul designish creând accesorii cu mesaj made in Ro 🙂 Weekend cu idei să fie!

2 Comments

  1. Sunt mândre foc! Tocmai mă “plimb” printre ideile fine 🙂

  2. […] Cei care sunt înnebuniţi după accesorii vintage, dar nu chiar, puteţi să vă clătiţi ochii cu imaginile astea. […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed