Noul catalog IKEA 2021 apare în format digital

Puține lucruri rămân constante de la an la an, dar sfârșitul de lună august aduce întotdeauna unul dintre ele: e momentul când apare noul catalog IKEA, sursă de inspirație și listă de cumpărături pentru orice buget! 😊 Anul acesta, însă, se întîmplă într-o nouă formă. Lumea noastră s-a schimbat în lunile recente, iar experiențele digitale s-au integrat tot mai strâns în viața de zi cu zi, așa că era nevoie de o modificare, potrivită noilor stiluri de viață: noul Catalog IKEA, care marchează cea de-a 70-a aniversare, s-a transformat într-un manual digital, disponibil oricui, oricând, ușor de accesat și de depozitat!

Catalogul IKEA 2021 este plin de inspirație și de sfaturi despre modul în care casele din întreaga lume pot fi mai confortabile, mai inteligente, mai sustenabile și mai frumoase pentru cei care locuiesc în ele. Pe lângă faptul că este mai convenabil și mai accesibil, catalogul digital oferă soluții creative și sfaturi avizate pentru transformarea oricărei case într-o casă de vis.

Varianta extinsă a manualului este concepută pentru a inspira pe oricine, oricând și în orice loc, dar și pentru a duce experiența utilizatorului la un înalt nivel. Noile caracteristici, precum vizualizarea detaliilor despre produs printr-un singur click în cadrul imaginii de ansamblu a paginii, evidențiază o experiență de cumpărături perfecționată și integrată.

Pentru un plus de sustenabilitate, anul acesta Catalogul nu va fi distribuit.

„Această decizie reprezintă un pas important pentru obiectivul IKEA, acela de a avea un impact pozitiv în combaterea schimbărilor climatice până în 2030, oferind în același timp susținere oricui, oricând, în transformarea vieții de zi cu zi de acasă. Îndrăgita versiune tipărită a Catalogului va fi disponibilă gratuit, doar pentru ridicare, în magazinele IKEA, începând cu 1 septembrie”, explică echipa.

Foto: prin IKEA

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed