O nouă colecție Clean Everything la Made in RO – Târg de design românesc, pe 17-18 Mai @Impact Hub Bucharest

Dacă ți-ai dorit portofelul din piele minimalist de la Clean Everything sau măcar o geantă roșie, dintr-o singură fâșie de piele, fii pregătit(ă) să pui pe wishlist noua colecție semnată Cristina Dima. Forme geometrice și un look vintage contemporan – rucsac și plic arhitecturale!

Clean Everything - Made in RO - Designist (2)Rucsac

Secretul este același: piele naturală, vopsită cu substanțe vegetale (fără crom) și o singură bucată de piele, cu elemente de prindere tip șurub. De ce? Pentru că odată ce adaugi cusături ori elemente inutile materialului, rezistența lui scade.

“Această simplitate aparentă are în spate un proces de creaţie mai laborios decât pare la prima vedere, atât la nivel de design, cât şi de execuţie. Pe o formă simplă, orice mic defect al materialului sau al tăieturii este mult mai vizibil decât în cazul unui produs cu multe detalii, în care forma este tot ce contează”, spune designerul Cristina Dima.

Clean Everything - Made in RO - Designist (1)Rucsacul din piele are 60 x 30 cm. Costă 480 lei.

Clean Everything - Made in RO - Designist (3) Clean Everything - Made in RO - Designist (4)Și plicurile, în continuarea acestui photoshoot de excepție:

Clean Everything - Made in RO - Designist (5)Dimensiunile unui plic sunt: 33 x 20 cm. Costă 280 lei

Clean Everything - Made in RO - Designist (6) Clean Everything - Made in RO - Designist (7)

Noua colecție Clean Everything te așteaptă în premieră la Made in RO -Târg de design românesc, pe 17 și 18 mai, la Impact Hub Bucharest, etajul 2 – Str. Halelor nr. 5, Piața Unirii, pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc.

Made-in-RO-editia-4

Te așteptăm la târg!

Fotografii: Robert Petreanu, prin Clean Everything

5 Comments

  1. […] « Previous / Next » By Designist / May 6, 2014 / Made in RO – ediția a 4-a, News / 5 Comments […]

  2. […] din piele, geometric și minimal, semnat Clean Everything. Este dintr-o singură bucată de piele naturală, vopsită cu substanțe vegetale (fără crom), […]

  3. […] Cristina Dima, creatoarea Clean Everything, schimba look-ul rucsacului: propune unul din piele, geometric si minimal. Rucsacul ei este creat […]

  4. […] geometrice și minimaliste Clean EverythingConstelațiile ceramice semnate Mădălina Teler, De […]

  5. mara

    noi stam c/un triunghi cand in spate cand in mana.hai sa fim seriosi……e arta undeva si n/o obsev eu?e o piese de teatru stupid francez?

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed