O nouă colecție dedicată primăverii, semnată thecraftlab by Irina Neacșu

După lansarea colecției CER la Târgul internațional Maison & Objet, în prima lună a lui 2015, designerul Irina Neacșu întâmpină primăvara cu Little Precious, o colecție-capsulă ca o celebrare a micilor detalii colorate, dinamice, care animă gradină, energizează spiritul, surprind ochiul, hrănesc curiozitatea și declanșează bucuria.

2Colectia de primavara - thecraftlab - Designist 4Colectia de primavara - thecraftlab - Designist

Little Precious este o metaforă a primăverii văzută din atelierul thecraftlab by Irina Neacșu. Colecția-capsulă este construită pe baza ilustrațiilor în acuarelă semnate de Irina Neacșu. Acestea sunt transpuse în print digital pe materiale textile, înnobilate cu broderie manuală și condimentate cu frânturi de text și idei, toate vorbind despre reinventare personală și încredere, despre umor și bucuria jocului de descoperire a unor drumuri noi, senine.

1Colectia de primavara - thecraftlab - Designist 3Colectia de primavara - thecraftlab - Designist 6Colectia de primavara - thecraftlab - Designist

Colecția dezvoltă o direcție recent conturată în activitatea brandului thecraftlab: piesele home&deco sunt acum personalizate cu printuri digitale după picturile semnate de Irina Neacșu, direcție inaugurată de colecția CER, inspirată de drumețiile alpine și călătoriile designerului.

7Colectia de primavara - thecraftlab - DesignistUn colț cu poveste, din care nu ne-am mai ridica până la Paște. 🙂

Noua colecție vine și cu o capsulă fashion: tricouri imprimate cu ilustrațiile Irina Neacșu și mesaje de primăvară:

8Colectia de primavara - thecraftlab - Designist

Afli cum faci o infuzie în decor sau în garderobă cu piesele și accesoriile semnate de Irina Neacșu, contactând designerul aici.

Că tot a venit primăvara și unii sunt cu gândul la drumeții în Deltă, încheiem cu o piesă din colecția CER într-o scenografie curat artistică:

5Colectia de primavara - thecraftlab - DesignistCanapeaua Lost in Tranquility poartă imprimate emoția și amintirea peisajului Deltei

Fotografii: prin thecraftlab

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed