O nouă ediție a seriei de evenimente Meet the Woman se întâmplă pe 7 martie

Așa-i, nu suntem oameni ai cifrelor. Dar în antreprenoriat este nu doar util, dar mai mult decât necesar să te împrietenești cu cifrele. Așa că îți povestim despre o nouă ediție a evenimentul MEET THE WOMAN, iar tema e provocatoare: „Cum să avem o relație agreabilă cu finanțele și contabilitatea afacerii”. Întâlnirea este organizată de platforma Femei în Afaceri.

Ediția MEET THE WOMAN din luna decembrie 

Evenimentul va avea loc marți, 7 martie, de la ora 19:00 la sediul SIVECO Romania Victoria Park din București și va fi susținut de Tinca Celnicu, autoarea cărții ’’O pereche de pantofi: finanţele şi contabilitatea afacerii’’ – o poveste de business care îl apropie pe cititor de lumea finanțelor afacerii și aduce noțiunile și conceptele abstracte din domeniul financiar-contabil într-o lume accesibilă, cu personaje simpatice.

Îți mai spunem că taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA și coffee break-ul este inclus). Accesul la eveniment se face doar cu rezervare și confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri primesc 25% discount din costul taxei de participare.

Înscrierile se fac la: membership@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare găsești aici.

Foto: prin Femei în Afaceri

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed