O nouă ediție Made in RO (#14) are loc pe 23-24 NOV. Te poți înscrie cu proiectul tău!

Ne-am făcut antrenamentul la ediția de anul trecut, așa că acum intrăm direct în poveste: Design-Crăciunul vine mai devreme și anul acesta, în ajunul lunii a 12-a. Mai precis, pe 23 și 24 noiembrie, odată cu un nou concentrat fin de design contemporan – Made in RO #14. Înscrierile sunt deschise! Așteptăm, ca de obicei, nume noi, dar și branduri noi, care să se alăture comunității de designeri Made in RO.

Între timp, evenimentul nostru s-a ales și cu un website propriu și personal – www.madeinro.ro. Aici vom publica calendarul evenimentului, informații proaspete, dar, cel mai important, te vei putea înscrie direct pe website, completând formularul de înscriere.

REGISTER | târgul Made in RO #14
Când: 23-24 noiembrie 2019
Unde: Impact Hub Bucharest (Timpuri Noi)
Organizator: noi, Designist.ro
Info: designist@designist.ro
Înscrierea se face completand formularul de pe madeinro.ro – AICI
Deadline aplicații: 15 octombrie 2019

Secțiunile cu care te-ai obișnuit rămân cap de afiș: design de obiect, ilustrație, mobilier, accesorii home&deco, bijuterie, ceramică, corpuri de iluminat, jucării, textile, decorațiuni etc.

Cartierul Fashion își propune să aducă laolaltă cele mai valoroase proiecte din zona designului vestimentar și a acesoriilor fashion, în timp ce Cartierul Food vrea să arate că există branduri românești care își spun povestea nu doar prin gust și calitatea preparatelor, ci și prin branding, logo, designul recipientului, prezentare – într-un cuvânt, prin package design. 

Vrei să expui la Made in RO #14?
Aplică cu proiectul tău până pe 15 octombrie!

Completează formularul de înscriere  de pe madeinro.ro și trimite-ne aplicația ta până pe 15 octombrie. Numărul locurilor este limitat, așa că e esențial să iei în calcul termenul limită: cu cât mai repede ne vei trimite aplicația, cu atât vei avea mai multe șanse să faci parte din selecția finală.

Good to know: dacă nu ai încă fotografii profesionale cu piesele tale, dă-ne un semn la designist@designist.ro și te vom redirecționa către unul dintre fotografii din echipa noastră.

Costuri și pachete

Pentru a participa la Made in RO, vei achita o taxă, în funcție de pachetul ales. Standul tău va avea o dimensiune standard de max. 1.50 m x 1.50 m (2.25 mp), excepție fac creatorii de bijuterie, pentru care standul standard este de 1 m x 1 m. În funcție de tipologia produsului tău, alocarea în planul spațiului expozițional rămâne la latitudinea noastră. Dacă proiectul tău are nevoie de mai mult de 2.25 mp (respectiv 1 mp), pentru a fi expus, te rugăm să precizezi acest lucru în descrierea proiectului tău, iar costul poate fi recalculat, în funcție de disponibilitate.

Pachet STANDARD = 900 lei (TVA inclus)
include stand în cadrul Made in RO, cu dimensiune standard

Pachet PLUS = 2.200 lei (TVA inclus)
include pachetul STANDARD, la care se adaugă:
+ editorial-interviu în exclusivitate, pe designist.ro, care va prezenta proiectul tău, cu link-uri către website-ul/canalele de comunicare ale brandului tău
+ promovarea editorialului-interviu pe paginile de Facebook, Instagram designist.ro, Facebook event
+ poziționare preferențială în schema expozițională

Ce va aprecia juriul Designist în procesul de selecție:

  • Autenticitatea și creativitatea proiectului tău.
  • Proiectele cu nota de inedit inclusă: noi, originale, inovatoare, cu un concept bine definit și o prezentare pe măsură.
  • Noutatea creațiilor: au prioritate proiectele ce vor fi expuse în premieră la evenimentul Made in RO.

Made in RO #12

Made in RO este mai mult decât un târg de design. Este evenimentul conceput și curatoriat de platforma editorială Designist.ro, care susține și promovează prin articole de conținut designerii români de produs și industriile creative din România. Proiectele prezentate sunt atent selecționate în urma unui apel de proiecte. Astfel, Made in RO by Designist.ro îi aduce laolaltă pe cei mai talentați designeri români, creează oportunități de vizibilitate, atât online, cât și offline, și este, de 7 ani, o rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

Iată AICI cum a fost la edițiile anterioare. Iar AICI un review de la cea mai recentă ediție.

Fotografii eveniment: Marian Teodorescu, arhiva Made in RO.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed