O nouă insulă La Folie în București!

V-am mai spus că ne plac dulciurile La Folie și nu ezităm să le comandăm pentru o șuetă cu prietenii în weekend și acele momente ale săptămânii care simțim noi că merită sărbătorite cu o tartă cu vanilie bio, un parmesan swirl și un un pahar de proseco.

1La Folie - Sun Plaza - Designist

Dacă nu ți-e mereu în drum cafeneaua lor din Centrul Vechi, Strada Franceză nr. 13, mai nou găsești dulciurile La Folie într-o insulă ce-ți deschide pofta de răsfăț, în Sun Plaza. Tot de aici poți ridica și comenzi, în cazul în care treci prin mall și ai poftă de ceva sărat: insula din Sun Plaza, ca și cafeneaua din Centrul Vechi au expuse doar produsele dulci, dar cu o comandă în prealabil, te pot aștepta la masă și tartele sau sandvișurile din secțiunea produse sărate.

7La Folie - Sun Plaza - Designist 8La Folie - Sun Plaza - Designist Tropical mousse în prim-plan10La Folie - Sun Plaza - Designist

Mai știți noutățile La Folie, cu gust de vară, pe care le-am degustat acum câteva weekend-uri? Vi le reamintim imediat, cu riscul de a ne reîncerca pofta: Clafoutis cu fructe, Vanilla Tart, Fursecuri cu magiun de Topoloveni și nuci crocante; Ness Mess și Plum Cake. Toate acestea sunt deja în vitrina din Sun Plaza. Și, pentru că e vară, vin însoțite de înghețată și super fresh-uri (de la body cleanse, la skin serum), smoothie-uri și câteva frape-uri care fac să merite drumul la mall. 😉

2La Folie - Sun Plaza - Designist V-am mai spus că am merge pe jos până în Centrul Vechi sau chiar Sun Plaza pentru o Pavlova cu fructe? Nu glumim. 🙂

3La Folie - Sun Plaza - Designist 6La Folie - Sun Plaza - Designist 11La Folie - Sun Plaza - Designist

Chiar vorbeam zilele trecute că, atunci când nu stai aproape de centru, te simți departe de oazele cu dulciuri fine. Pe scurt, sunt în cotinuare puține cofetării de cartier care te pot aproviziona cum trebuie, fără să stai cu grija că, pentru vizita spontană ce tocmai s-a anunțat, nu ai apucat să comanzi nimic. Dacă stai aproape de Sun Plaza, “problema” e ca și rezolvată.

Programul insulei este identic cu cel al mall-ului, între 10:00-22:00. Iar numărul de telefon pentru comenzile de la Sun Plaza este 0755 242 368.

Cred că v-am mai spus, dar produsele La Folie pot fi comandate și de pe  Foodpanda.ro și Oliviera.ro.

5La Folie - Sun Plaza - Designist

L-am întrebat pe Alexandru Flutur, directorul La Folie, de ce a ales Sun Plaza. Așa am aflat că este unul dintre cele mai traficate mall-uri din București, iar în zona de food court nu există o altă insulă cu dulciuri, înghețată, fresh-uri și smoothie-uri. Să vă răcoriți bine, așadar!

O altă veste bună e că, până în septembrie-octombrie, și-a propus să mai deschidă o locație cel mai probabil în zona de nord a Bucureștiului, unde vor aduce și produsele sărate.

3La Folie - noutati - DesignistNe amintim cu poftă de fursecurile cu magiun de Topoloveni (fără zahăr) și nuci crocante.

Fotografii: prin La Folie

One Comment

  1. Toate arata delicios. Trebuie sa mergem acolo 😀

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed