Obiecte IKEA în cele mai creative scenarii fotografice

Viziunea aparține fotografului Carl Kleiner, care are deja la activ câteva colaborări cu celebrul retailer suedez de mobilier și accesorii pentru casă, care are în plan să deschidă un al doilea magazin în România.

Ți-ai imaginat flori ca niște origami elaborate din cele mai simple modele de veselă de la IKEA? Fotograful suedez, pentru care combinația vestimentară perfectă este o cămașă roz accesorizată cu un papion tot roz (și doar privind compozițiile sale grafice și ludice, zicem că i se potrivește), reușeste să dea o notă personală oricărui proiect de fotografie de produs pe care îl realizează.

Când spui Carl Kleiner, spui subtilitate cromatică, viziune geometrică și compozițională inteligentă & surprinzătoare, dar și un umor fin, nordic. Mie mi-a dat senzația că imaginile sale se compun pe un ecran mare, de cinema, și că, în orice clipă, Carl se poate întoarce de pe scaunul său de regizor să-ți facă jovial cu ochiul. 🙂

“Mă consider un creator de imagine. I-a luat ceva timp mamei mele să înțeleagă cu ce mă ocup și din ce trăiesc. Momentul decisiv a fost probabil atunci când am câștigat clienți adevărați, cu nume sonore, și atunci a înțeles.” – povestește Carl, într-un interviu pentru It’s Nice That.

Via mocoloco.

One Comment

  1. alin V

    Arta din Ikea

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed