Participă la Concursul 3D – Dependent de Design, organizat de revista ELLE Decoration

Știm că ești, ca și noi, dependent de design. De aceea îți propunem să lași starea de briză deoparte, că doar vacanța e pe sfârșite, și să-ți pui creativitatea, îndemânarea și cunoștințele tehnice la lucru. Se lasă cu premii mari: 2.000 de euro (premiul I), un iPad nou nouț (premiul II) și un smartphone Samsung Galaxy (premiul III). Pfuuu, e tentant. Am vrea să participăm chiar și noi. Dragi organizatori, ne dați voie? 🙂

Concursul, ajuns la cea de-a treia ediție, este organizat de revista ELLE Decoration România împreună cu  Audi – prin Porsche București Nord și susținut de InCITY Residences.

“Numărul mare de proiecte primite din toată țara, peste 200 la fiecare ediție, ne-a încurajat să continuăm”, spune Ileana Răducanu, redactor-șef ELLE Decoration România. “Efervescența culturală și entuziasmul creat în jurul acestei competiții este motorul care ne-a făcut să găsim an de an soluții pentru susținerea acestor talente. Astfel, am reușit să premiem în bani sau excursii de o săptămână la marile targuri de design de la Milano și Londra tineri dependenți de design din toată țara.”

Ce trebuie să faci? Să creezi cel mai convingător (da, lucrarea ta va fi jurizată de un grup de specialiști) scaun de mașină pentru copii.

Cine poate participa? Oricine e dependent de design. Dacă ești designer, arhitect, student sau pur și simplu un designist adevărat, nu ai nimic de pierdut, mergi înainte. 🙂 Însă mai multe informații despre concurs și regulamentul lui, despre ce și unde trebuie să trimiți, despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a intra în competiție și Q&A găsești pe larg aici și în grupul de fani de pe facebook.

Până când poți trimite lucrarea? Termenul limită este 15 septembrie 2012. Noi zicem că merită să te grăbești puțin, pentru că avem ceva inside information: juriul este nerăbdător să primească proiecte proaspete. Poate ești chiar tu talentul pe care-l caută. Poate tu ești cel despre care vom citi în editorialul-portret pe care revista ELLE Decoration îl pregătește ca bonus marelui câștigător.

Mult succes!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed