Pe 13 și 14 mai, simțim bijuteria cu toate simțurile și ne vedem la Autor: come to all your senses

Închide ochii. Cum crezi că se aude un inel? Oare ce gust are o brățară? Poți să afli la AUTOR, târgul internațional de bijuterie contemporană, pe 13 și 14 mai, la Grand Hotel du Boulevard București. Este singurul eveniment internațional de bijuterie contemporană din Europa de Sud-Est.

Cei MAI mulți designeri 

90 de artiști de pe 5 continente își prezintă în premieră colecțiile la AUTOR și trasează harta unui eveniment complet și complex – din Japonia, Argentina și SUA până în Finlanda, Canada sau Israel, voci și gusturi se reunesc în cel mai intens eveniment generat de bijuteria contemporană.

Lumea văzută de Mona –  Focus Designer AUTOR 2017

”Obiectele prezente reprezintă un protest și o confesiune: aceea a suferinței pădurii, cu care mă confund la rândul meu”, spune Mona Velciov. Colecția ”Despădurit”/ ”Deforested” vorbește despre defrișarea ultimelor păduri virgine din Europa, e o reacție și un statement. Bijuteria e comunicare  – purtăm cum simțim.

Premiile AUTOR & more

Pentru că premiile de la AUTOR se extind cu fiecare nouă ediție, iată ce e nou acum: Athens Jewelry Week Award oferă designerului ales participarea gratuită la cel mai nou eveniment în lumea bijuteriei contemporane și myday-byday Award: 7 zile de “personal exhibition” în galeria de bijuterie contemporană myday-byday din Roma. Premiile clasice rămân pe poziții: Autor Awesome Award pentru cel mai promițător artist participant la târg, Premiul Assamblage – un curs oferit de Școala de Bijuterie Contemporană Assamblage unui designer emergent; Krama Institute Award – un curs de bijuterie la Institutul de bijuterie Krama din Atena. Și lista continuă: Premiul Publicului – știți ce e cu el, mergeți, deci, să votați, Premiul ELLE (un material editorial extins în revistă) și, ultimul într-o ordine aleatorie, Premiul Molecule-F, constând în promovare în comunitatea online și prezența în magazinul offline Molecule-F.

AUTOR Revista – numărul 4

Come to all your senses, spune numărul 4 al revistei – and get it, spunem noi. AUTOR Magazine – o revistă  cu bijuterie contemporană care te simte și pe care o simți. Știm că i-ai prins gustul: Autor Magazine, The Senses Issue, te așteaptă la târg.

Ne vedem pe 13-14 mai, la Grand Hotel du Boulevard București (Bulevardul Elisabeta, 21) la AUTOR. Bijuterie contemporană. Un gust dobândit. 

Fotografii: prin AUTOR 

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed