Pe 8 mai mergem la The Wedding Market. Ți se pregătește o nouă ediție găzduită de The Wedding House.

Am descoperit The Wedding House în vara lui 2014, iar de atunci multe scenarii deco ne-au încântat feed-ul. Tot aici, în vara anului trecut, a avut loc nunta delicioasă a Florianei și a lui Vlad, creatorii Flori de Mentă, cu care știți deja că avem o relație specială, materializată prin rubrica noastră de food design și nu numai. 🙂

1The Wedding Market 2016 - DesignistCăsuță în Copac, la The Wedding House

V-am mai spus că nu rezistăm nunților altfel, cu scenografie și poveste. The Wedding House nu numai că le găzduiește, dar organizează și un târg de nunți alternativ, pentru că, spune Alina Popa, creatoarea acestui loc minunat, “ne dorim să avem alături cei mai buni furnizori de servicii din domeniul evenimentelor, pe care să îi putem recomanda cu drag și încredere mirilor noștri.”

2The Wedding Market 2016 - DesignistIată cum ajungi.
3The Wedding Market 2016 - Designist 4The Wedding Market 2016 - Designist

Pe 8 mai, în căsuța din Poiana lui Stângă, are loc cea de-a doua ediție a The Wedding Market, un târg de nunți… altfel, o alternativă fresh & plină de inspirație la târgurile  de nunți clasice, banale. Un târg pentru nunți relaxate, romantice, country-chic. Fără  fițe, scaune îmbrăcate în huse de satin, covor roșu sau aranjamente kitsch. Cu o selecție atentă de furnizori talentați și pasionați, mâncare delicioasă, muzică bună, decoruri chic, limonadă, beculețe în copaci și zâmbete.

“The Wedding Market va fi un eveniment organizat anual la The Wedding House, la începutul fiecărui sezon – o tradiție a locului.”, ne-a mai spus Alina.

5The Wedding Market 2016 - DesignistMai multe imagini de la ediția din 2015, aici. 6The Wedding Market 2016 - Designist 7The Wedding Market 2016 - Designist

Vom fi și noi la The Wedding Market și vom povesti despre cursurile Creative Learning. Pentru că orice casă de piatră are nevoie de un design interior pe măsură, în care vei fi inițiat de designerul Martine Claessens; de o colecție nouă de obiecte ceramice, pe care înveți să le creezi de la A la Z cu designerul Mădălina Teler; de accesorii croșetate cu un twist contemporan, pe care le vei lucra la cursul de Design Textil, împreună cu designerul Erika Popliceanu.

Și de un curs de Graphic Design, ca toate alegerile voastre, de la invitații la meniul evenimentului, sau al petrecerilor viitoare, să respecte acele DO’s and DON’Ts în graphic design, pe care le veți afla, prin multe aplicații practice, de la designerul Alexe Popescu.

Așadar, Creative Learning merge la The Wedding Market, ca să fiți siguri că a voastră căsuță de piatră va fi una designish & creativă, pe cum v-a fost și nunta. 🙂

Iată și vizualul acestei ediții:

9The Wedding Market 2016 - Designist

Fotografii: Catalin Georgescu, Deea & Flo, Deers Photography și Vanilla Roads.
Video realizat de Academia de Film.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed