Plumen, primul bec economic de designist

Ca să nu mai avem nici un motiv să ascundem becurile economice, de-acum avem Plumen, becul pe care am vrea să-l vedem înlocuind toate neoanele insipide şi spoturile enervante din birouri şi alte spaţii privat-publice. Ok, nu el e atât de puternic încât să scoată din beznă cu a lui lumină o sală întreagă, dar mai multe Plumen agăţate = un spaţiu mai creativ şi eco.

Simplu, eco şi grafic, adică Plumen!

La asta mă refeream. Cafeneaua din imagine are iz de a noastră Institute.

Plumen este primul bec economic care a ieşit din mâinile unui designer, pe numele lui Samuel Wilkinson pentru compania britanică Hulger. Care Hulger sunt prezenţi şi la noi cu cele mai smart telefoane vintage, altfel merg conectate şi la laptop, şi la mobil, disponibile prin Intro.

Ne place Plumen pentru că arată bine şi gol – iar dacă îl mai şi legi cu câteva cabluri colorate, ai deja un spaţiu concept 🙂 Dar pentru că unora le place să se joace mai decorativ de atât, şi bine fac, acelaşi Plumen se va înşuruba impecabil pe sub abajururi dintre cele mai diverse. Urmează demonstraţia:

Delicat, de iarnă

Să-l testăm şi în ipostaze mai exotice:

Impecabil, Plumen rezistă – ceea ce era de demonstrat! Şi cea mai bună veste ar fi că acest foarte practic şi pragmatic bec, care te ţine de 8 ori mai mult decât unul normal şi îţi poate scădea factura cu până la 80 %, nu costă decât 29,95 euro, după care începi să economiseşti. Îl poţi comanda prin site-ul dedicat: Plumen.com.
Ne-a făcut plăcere să-l lăudăm pe Plumen, că doar aveam cu ce! 🙂

 

2 Comments

  1. […] este lampa creată în jurul lui Plumen, primul bec economic de design. Creatorii lui Plumen, compania Hulger, tocmai au lansat Pharaoh în […]

  2. […] Lustre și ghivece agățate de bârne! Splendori simple și boeme Frumoasele și economicele becuri Plumen. Citești mai multe despre ele aici. […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed