Perfecţiune olandeză întruchipată într-un serviciu de ceai

Că olandezii sunt frumoşi ştim deja, că sunt ceramişti cu sânge albastru, că sunt acei designeri despre care se vorbeşte destul de mult de câţiva ani, iar ştim, că ne-am cam muta în orice trasat cu linia şi pudrat cu zahăr orăşel al lor… dacă ar fi un pic mai clad şi s-ar rezolva şi cu permisele alea de muncă, cred că vreţi şi voi. Până una alta eu mă uit la acest set pentru ceai şi deja mă simt mai bine.

Se cheamă My Mug, My Teapot… şi este o creaţie a designerului Anouk Jansen, de unde şi numele studioului ei de design – Jansen+co, din Amsterdam. Fiecare piesă îl are pe My în faţă şi nu e greu de intuit de ce: vrei să se lipească de mâna ta, masa ta etc. Şi toate vor merge la începutul lui ianuarie 2012 la un splendid târg de mobilier şi accesorii din Londra, Home, pe lista căruia le-am descoperit.

Sunt din ceramică şi au o nobleţe colorată haios, chiar pop. Cel mai apropiat retailer este cel din Italia, însă cu un mail la biroul din Amsterdam, problema achiziţionării îşi va găsi o rapidă soluţie. Deocamdată, fiind o colecţie proaspăt scoasă din cuptor, preţurile fiecărei piese, per set şi de livrare nu au fost stabilite, dar revenim în termeni mai exacţi.

Vă lăsăm cu imaginea lor pe o masă mare albă. Ah, şi nu uitaţi de prăjituri 🙂

2 Comments

  1. Marta

    Viata devine mai frumoasa daca bei un ceai dintr-un set asa de simpatic si prajiturele parca te imbie mai tare!

  2. Madalina

    Asa e, Marta, ai zis-o la fix! 🙂 Ca sa nu mai zic ca putem glumi insinuant: prajiturele din Amsterdam care te fac sa vezi viata mai in culori 🙂 Sa bem un ceai, in schimb 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed