Poșetele-caiet ATRIBUT au fost nominalizate la competiția “Independent Handbag Designer Awards” din New York, iar tu poți să le ajuți să câștige!

Poate că în copilărie, când scoteai din ghiozdan caietele cu spiră metalică înainte de fiecare oră, nu-ți dădeau niciun sentiment de cool, fashion sau glamour. Dar ce bine că am crescut între timp! 🙂 Și asta pentru că poșetele brandului românesc ATRIBUT, creat de designerul Florina Sirman, sunt inspirate de simpul caiet cu arc metalic, dar combină funcționalitatea cu designul contemporan foarte cool. Atât de cool încât au fost nominalizate la competiția “Independent Handbag Designer Awards” din New York, iar până pe 11 iunie le poți vota aici.

Brandul ATRIBUT a fost nominalizat ca parte din categoria The COTERIE Best Handbag in Overall Style and Design.

“Găsesc o provocare în a crea obiecte originale, inovative și funcționale cu un aspect minimalist, atemporal, pentru a oferi design și funcționaliate în produsele mele. Aceste principii au stat și la baza creării poșetei înscrise în competiția newyorkeză. Inspirată din simplul caiet cu arc, poșeta îmbină elemente inovative de design – arcul metalic – cu funcționalitatea necesară pentru a obține o poșetă cu design contemporan adaptată ritmului de viață al femeii moderne. În același timp, ea transmite un îndemn: scrie-ți poveștile, cu încredere, în fiecare zi!”, povestește Florina Sirman

ATRIBUT

“Independent Handbag Designer Awards” reunește 40 de finaliști selectați din aproape 2000 de înscrieri trimise de pe 5 continente, respectiv 28 de țări. Câștigătorii pot primi șansa de participare la evenimentul Coterie – NY și lansarea pe piața internațională. Din premiu fac serviciile de mentorat și de consultanță oferite de Hilldun și Accessory Think Thank. Festivitatea de premiere va avea loc pe 12 iunie, la School of Visual Arts Theatre de la New York.

ATRIBUT

Piesele ATRIBUT creează volume prin tăieturi simple și detalii subtile din dorința de a reinventa poșetele clasice fără să renunțe la formele obișnuite, ci îmbogățindu-le. Fiecare poșetă este creată, de la concept la realizare, în atelierul designerului din București.

Fotografii: prin ATRIBUT

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed