Rafinamentul parizian îndulcește ţinutele business

Știm, undeva în garderobă trebuie să se regăsească cămașa albă pentru întâlnirile mai serioase. Dar dacă look-ul ei office ar fi virat mai creativ, iar cămașa ar ieși astfel mai des din dulap? Încă de anul trecut v-am povestit despre Alisia Enco, brandul de cămăşi şi îmbrăcăminte business pentru femei.

Am văzut cum cămașa office întâlnește broderia autentică, dar și cum poate fi “salvată” de gulere sau cravate stylish. Noua colecție de cămăși a brandului, Parisienne, aduce eleganţa şi rafinamentul parizian la întâlnirile de afaceri. 🙂

2Alisia Enco - Designist

1Alisia Enco - DesignistNoua colecţie Parisienne include cinci modele de cămăşi din bumbac 100% de cea mai bună calitate, îmbogăţite cu elemente din dantelă franţuzească şi franjuri, fiecare dintre ele creând un design cu atitudine, redat exclusiv prin contrastul alb – negru.

Inspirate de eleganţa atemporală şi stilul sofisticat, dar în același timp smart casual al femeilor din Paris, cămăşile Jacqueline, Sophie, Margot, Amandine şi Charlotte demonstrează că feminitatea şi afacerile se pot completa cu succes.

3Alisia Enco - Designist

Lansarea noii colecţii de cămăşi Parisienne coincide cu diversificarea gamei de produse Alisia Enco: cardiganele, vestele, bluzele, jachetele şi prima fustă Alisia Enco Ladylike fiind doar o parte dintre noutăţile din această primăvară.

Găsești toate produsele prin intermediul magazinului online al brandului. Livrarea produselor se realizează oriunde în lume, iar transportul în România este gratuit şi se face în 1-2 zile.

4Alisia Enco - Designist

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed