Săptămâna aceasta ne vom lua adio de la vacanţa de vară şi de la Poiana Urbană aşa cum se cuvine: cu şapte mega-concerte!

După o vacanţă urbană de trei luni, în ultima săptămână de Poiana Urbană, vom trage cu pistolul cu capse alături de nişte băieţi, vom dansa până o să intrăm în comă alături de Baba Dochia şi vom aplauda o vară în care distracţia nu a părăsit oraşul.

Poiana Urbana - Designist (3)

Programul Poiana Urbană, 12-15 septembrie2013:

Joi, 12 septembrie, de la ora 20.00, o să ne distrăm alături de cei de la Pistol cu capse, iar de la 21.30 o să dansăm în Aria Urbană, care vor îmbina beat-uri electronice, trip-hop, dub şi drum & bass şi vor da măsura distracţiei în capitală.

Vineri, 13 septembrie, ne dăm întâlnire tot la ora 20.00, cu Camera 101, trupă al cărei stil incofundabil va răsuna la statui până la ora 21.30, când Baba Dochia va face o vizită în Poiana şi va aduce miturile muzicii electronice româneşti la Km 0 al distracţiei.

Sâmbătă, 14 septembrie, de la 21.00, Nişte Băieţi o să ne demonstreze că “fără muzichie, viaţa e pustiu” şi o să ne ajute să ne pregătim pentru concertul Coma, care o să ne cânte povestea… în culori.

Duminică, de la ora 21.00, bucureştenii pot urmări în Poiana proiecţia unui super-concert Keane.

Poiana Urbana - Designist (2)

De aseamenea, de joi până duminică, de la ora 18.00 și până seara târziu,  bucureştenii sunt invitaţi să intre pentru câteva minute în Cutia Albastră din Poiana Urbană și se lase surprinși.  În Cutia Albastră, echipa Delivering Life a  creat contextul perfect care să le schimbe starea celor sătui de problemele zilnice și apăsătoare.

Accesul la toate evenimentele din Poiană este gratuit, precum şi WI-FI-ul oferit de cei de la Idilis în zona de la “Statui”.

Poiana Urbană este un eveniment de mari proporţii, care îşi propune să încurajeze folosirea spaţiilor publice în scopuri culturale şi recreative, este un pretext de socializare şi relaxare pentru toţi bucureştenii, o altă metodă de a-ţi petrece weekend-urile care te prind în capitală. Cea de-a doua ediţie a proiectului Poiana Urbană se desfăşoară în perioada 11 iulie – 15 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la “Statui”.

Poiana Urbana - Designist (1)O să ne lipsească peisajul colorat de la Statui!

Poiana Urbană este un eveniment organizat de Asociaţia Art Laboratoire, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB, 360 Revolution şi The Institute, finanţat de Ministerul Culturii.

Poiana Urbană este un proiect susţinut de Carlsberg.

Partenerii şi prietenii proiectului:

RTV, Kanal D, Radio Guerrilla, 24Fun, Phoenix Media, Orasulm.eu, B365, Metropotam, IQads.ro, economica.net, Designist.ro, 24FUN, Vice.ro, 1Music Channel, Anyplace.ro, Bestmusic.ro, InParc.ro, GetLokal, Mixtopia, SekaZoneTV, MusicNights.ro, MusicAddict.ro, port.ro, Hipmag.ro, SoFresh, Urbankid.ro, SUB25.RO, BeUnderground.ro, Cooperativa Urbană, TVCity, Urban.ro, OK Guard, Idilis, Qual Media, IQ Media, BuBu Booking.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed