Săptămâna viitoare ne vedem la BIFE!

 Pe 12 septembrie începe BIFE, cel mai important târg internațional din România dedicat producătorilor, importatorilor, exportatorilor şi distribuitorilor din domeniul industriei lemnului. Ajuns la cea de-a 21-a ediție, târgul se va desfăşura pe o suprafaţă de peste 10.000 de mp, la ROMEXPO – cel mai mare centru expoziţional din România.

Ce ne-au pregătit organizatorii? Târgul BIFE îşi propune să înceapă în acest an o aventură a design-ului inovator, a stilului şi rafinamentului, reunind sub acelaşi concept cele mai importante branduri de mobilă din ţară şi străinătate.

Astfel, sub sloganul  “plAy DESIGN feel”, târgul va marca revoluţiile în design-ul de mobilier; vei putea vedea o gamă variată de piese şi accesorii destinate decorării şi utilării moderne a spaţiilor de locuit sau sediilor de birouri.

Ediția din acest an vine și cu o nouă structură de organizarea a pavilioanelor, special concepută pentru a simplifica accesul şi direcţionarea vizitatorilor către secţiunea dorită: Pavilionul C1 – Mobilier clasic & tradițional; Pavilionul C2 – Design şi decoraţiuni; Pavilionul C3 – Antique Market; Pavilionul C4 – Bucătării; Pavilionul C5 – Accesorii și utilaje pentru prelucrarea lemnului.

Iar dacă ești în căutarea unei bucătării noi, în premieră pentru târgul BIFE, dar şi pentru piaţa expoziţiilor de profil din România, la această ediţie vei găsi un salon întreg dedicat secţiunii de mobilier pentru bucătărie.

În plus, pe toată durata desfăşurării evenimentului, te așteaptă o serie de evenimente conexe dedicate atât specialiştilor din domeniu, cât şi publicului larg: seminarii de cercetare şi instruire, workshop-uri, demonstraţii de aplicare sau montare de produse, concursuri de design.

Dacă ești arhitect, designer, decorator, lucrezi în domeniu sau pur și simplu ești interesat de noutățile acestui an, organizatorii au pregătit conferinţa “Design – concept of living”, care va avea loc în perioada 13 – 14 septembrie 2012, în cadrul târgului. Dintre vorbitori îi menționăm pe: Camelia Şucu (Class Living, Bucureşti), Arh. Mircea Ţibuleac (AXIS Laminate, Sibiu), Henrik Schulz (arhitect şi designer, Suedia), Ronen Kadushin (Open Design – Berlin) şi Karl Malmvall (Ikea, Suedia),  care vor prezenta perspective asupra tendinţelor din industrie.

Tot cu ocazia târgului, Igloo media şi BIFE  au pornit în căutarea designerilor de mobilier: îi vor premia pe cei mai talentaţi 3 designeri care propun un ansamblu format din masă + scaun, pentru 6 persoane. Concursul s-a încheiat deja, iar cele mai reuşite 20 de propuneri vor fi expuse în cadrul BIFE, pe 12 septembrie, dată la care vor fi anunţaţi şi cei 3 câştigători. Concursul îți dorește să devină platforma de lansare pentru tinerii talentaţi din domeniu şi urmăreşte încurajarea promovării designerilor de mobilier autohtoni.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed