Innovation Arts & Design Center, powered by Philips

Dacă încă nu ai vizitat Innovation Arts & Design Center, powered by Philips, aflat în parcul Herăstrău, pe terasa restaurantului The Gang, mai ai timp s-o faci până la sfârșitul lui septembrie. O plimbare în parc poate fi o ocazie de a te îmbogăți creativ și artistic.

Am fost și noi și ne-a plăcut mult centrul de creativitate, precum și amenajarea semnată de cei de la Laboratorul de Arhitectură. Încă de la începutul verii, primul centru de artă şi tehnologie creat de Philips a pregătit evenimente dedicate artei şi artiştilor talentaţi, din diferite domenii.

Am făcut cunoştinţă cu cele mai recente produse Philips într-un mod prietenos, original, şi am înțeles că un produs care îşi merită titulatura de „inovator” nu se naşte doar dintr-un joc al ecuaţiilor sau calculelor tehnice şi ştiinţifice, ci este rezultatul unui proces profund creativ. Căci pentru a ajunge la concepte şi idei revoluţionare, inovatoare, e important ca bagajul de cunoştinţe tehnologice să meargă mână în mână cu o tuşă creativă, artistică.

„Arta şi tehnologia sunt două domenii conectate, nu poţi să ai un produs bun din toate punctele de vedere dacă nu le înglobezi pe amândouă în procesul de creaţie. De aceea, Philips a luat iniţiativa de a sprijini tinerii artişti prin inaugurarea acestui centru. Cine ştie, poate opera unuia dintre ei va inspira mai târziu ideea inovatoare a unui om de ştiinţă, ducând astfel la sporirea bunăstării şi confortului personal a mii de oameni”, spune Oana Tănăsescu, Lead Marketing Manager Philips Consumer Lifestyle Balkans.

Urban Colours, prima expoziţie prezentă în cadrul Innovation Arts & Design Center, a fost inspirată de produsele Philips, transpuse în zona Pop Art datorită pasiunii autoarei, Aleha Năstase, pentru contraste şi culori puternice, electrice, chiar neon.

„Creativity starts with diversity” – expoziția de fotografie realizată de Radu Andrei Sinişteanu. Având ca temă arta masculinităţii şi ca punct de inspiraţie produsele din gama de male grooming Philips, fotografiile din cadrul expoziţiei şi-au propus să-ţi prezinte bărbatul în toate ipostazele sale. 

Centrul este deschis zilnic:
Luni, marți, miercuri și duminică: 12.00 – 00.00
Joi, vineri, sâmbătă: 14.00 – 2.00

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed