Skycamp duce conceptul de cort un pas mai departe

Câteodată, mai ales acum că a venit primăvara, tot ce ne dorim este să pornim la drum, să mergem oriunde ne poartă pașii sau volanul. Iubim barurile și terasele, interioarele designish și tot ce are mai bun să ne ofere viața la oraș, dar o escapadă în natură, cu doar o foaie de cort care să ne despartă de cerul înstelat, ne ajută să ne încărcăm bateriile și să ne echilibrăm.

Skycamp cort

Și, pentru că încă nu putem fugi de la birou – mai e mult până în weekend, am zis să ne relaxăm și să vă relaxăm cu un proiect pe care l-am zărit pe Kickstarter și de care ne-am îndrăgostit: Skycamp, un cort ca o rulotă care se montează pe acoperișul mașinii și tot acolo călătorește, bine strâns în formă de cutie de bagaje. Fast and stylish!

Skycamp cortSkycamp cortSkycamp se poate monta oriunde – cum îți sună vacanța fără opreliști?

Cei care l-au gândit sunt pasionații de călătorii cu cortul de la iKamper, care au vrut să obțină echivalentul pe roți al unei căsuțe din copac, varianta dedicată iubitorilor lui Jack Kerouak. Și zicem noi că le-a ieșit tare bine.

Skycamp cortMai ai 15 zile la dispoziție să susții proiectul pe platforma Kickstarter.

În 2009, fondatorul iKamper, Soon Park, și-a luat familia și a călătorit prin America de Nord pe îndelete, timp de 3 ani. Experiența lui plus o groază de muncă dedicată proiectului s-au transformat în Skycamp, un produs cu design, versatil și ergonomic. Nouă ne-a plăcut pentru că arată bine în orice peisaj și se poate monta și demonta cu ușurință de numai două persoane.

Skycamp cortSistemul Skycamp nu este foarte greu – are 70 de kilograme, deci nu încarcă prea tare mașina, este făcut din materiale care să reziste indiferent de anotimp, iar strâns capătă o formă aerodinamică, ajutat și de carcasa din fibră poliuretanică.

Skycamp cortAi nevoie doar de o mașină gata de drum și chef să te rătăcești.

Parcă să fugi de-acasă sună de acum și mai simplu.

Fotografii: prin iKamper

One Comment

  1. Super tare.Baieti destepti

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed