Sucita Goodies ne aduce frumusețe de jucării și accesorii textile la Made in RO, pe 25 și 26 mai

Ioanei Grigorescu, creatoarea Sucita Goodies, i se mai spune și Amelie, iar după ce o cunoști nu e greu să-ți dai seama de ce: Ioanei îi place să viseze cu ochii deschiși, iar imaginile de care se îndrăgostește devin personaje textile. Și spunem personaje, pentru că orice creație Sucita nu numai că îți sucește un pic mințile, dar vine să spună o poveste, iar de multe ori poartă numele celui care o va primi sau zâmbetul Ioanei 🙂

Sucita Goodies - Designist (2)

Jucăriile și accesoriile Sucita Goodies vor fi expuse la Made in RO, târg de design românesc, ce are loc pe 25 şi 26 mai la Galeria AlchemiaCalea Moşilor (Vechi)  nr. 95 – zona Armenească, la 2 paşi de Biserica Armenească, în cadrul Romanian Design Week.

Vizual Made in RO Targ de design romanesc 25-26 mai

Sucita Goodies - Designist (7)Fructe ce vor răcori și înmiresma decorul!

Sucita Goodies - Designist (6)

La Made in RO, târg de design românesc, Sucita Goodies va fi prezentă în frumosul spațiu al galeriei Alchemia cu Fructe proaspete, Lelefanți, Șoricoși, Pisicoși și Litere grăsane & vesele.

Sucita Goodies - Designist (9) Sucita Goodies - Designist (10)Șoricoși îndrăgostiți

Sucita Goodies - Designist (4)Ciupercuțe broșe

Sucita Goodies - Designist (5)Litere grăsane și vesele

Nu vor lipsi mix match-urile năstrușnice, culoarea și poveștile ascunse în cutele, panglicile sau sub năsturașii textilelor. Știți voi, 1 iunie se apropie, iar copiii din noi au nevoie de atenție 🙂

Sucita Goodies - Designist (1) Sucita Goodies - Designist (3)

Accesoriile textile și jucăriile semnate de Sucita Goodies te aşteaptă să le admiri şi să le iei acasă la Made in RO, târg de design românesc, pe 25 şi 26 mai, la Galeria Alchemia, Calea Moşilor (Vechi) 95, în zona Armenească, la 2 paşi de Biserica Armenească – eveniment în cadrul Romanian Design Week.

facebook cover Made in RO

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed