Târgul Cărtureştilor: micul târg de cadouri deştepte

Ca în fiecare an, la Cărtueşti ne bucurăm de cadouri deştepte până pe 31 decembrieTârgul Cărtureștilor a ajuns la a șaptea ediție și vă așteaptă cu o selecţie care cuprinde ultimele noutăţi din literatură, muzică și film, din care nu lipsesc Toate bufnițele lui Filip Florian, Parabolele lui Iisus, de Andrei Pleșu, dar nici cele Cincizeci de umbre descătușate ale lui Grey, de E L James, alături de mult așteptatul album al celor de la Robin and the Backstabbers, Stalingrad, noul Rolling Stones, GRRR!, Melancholia lui Lars von Trier și Artistul lui Michel Hazanavicius. Asta nu e tot: dintr-un moment în altul trebuie să sosească și al doilea volum de poezii de Iv cel Naiv, Uibesc!

Astfel de titluri nu puteau fi însoțite mai bine decât de ceaiuri și accesorii ce invită la calmgemuri și dulcețuri rafinate de la Yveline,  turtă dulce pentru colindători și vinuri de soi de la Davino, Basilescu, Corcova, Patrician, Stirbey, Terra Romana, Crama Oprișor, Gramma și Domeniile Urlați.

Pentru ca masa de sărbători să se transforme într-un festin de la care nici Jamie Oliver și nici Gordon Ramsay nu s-ar da în lături, nu lipsesc nici cărțile de bucate, iar în bradul de Crăciun stau cele mai șic decorațiuni, globuri românești de sticlă de la 1981 și podoabe lucrate manual din materiale naturale. Gândurile și planurile voastre pentru noul an sunt prețioase, aşa că vă aşteaptă un stoc de jurnale Paperblanks și agende Moleskine cu cele mai noi colecții, printre care serii limitate Star Wars, Peanuts și Micul Prinț!

La toate acestea se adaugă instrumente de scris (de la Parafernalia, Worther, Pillot, Mark’s Tokyo Edge, Frixion Pilot, Moleskine, Kimmidoll), jocuri și jucării de la Lego și Disney, felicitări și hârtii de împachetat cum nu găsești pe nicăieri.

Tot în această perioadă librăria Cărturești Verona găzduiește proiectul ROD, destinat susținerii creativității autohtone, unde veți accesorii vestimentare, grafică, fotografii în serii limitate, bijuterii, decoraţiuni și obiecte de design semnate de Carla Szabo, Andra Lupu, Noha, Mihaela Tarhuna, Virginia Toma, Claro Studio, Atelierul de Print și mulți alți artiști români.

Dacă alegerea este chiar dificilă, există şi soluţia Voucherul Cadou, cu care poți cumpăra orice din Cărturești. Nu lipsesc ofertele speciale, reducerile și, ca în fiecare an, cei mici se vor bucura de povești și ateliere iar noi vă vom împacheta gratuit cadourile, pentru ca voi să aveți o grijă mai puțin.

Cadouri deștepte se pot găsi și online, unde, bonus, până pe 30 decembrie 2012 beneficiaţi de transport gratuit la orice comandă.

Ne vedem la Cărtureşti!

2 Comments

  1. Designerul cu care as bea un ceai ar fi FOOD DESIGN.

  2. Sanziana Pradan

    Bradul MINUNE l-as face din albume
    Cu poze mari si mici, cu frati, parinti, bunici.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed