Trolerul care a câștigat 3 mari premii de design în doar 8 săptămâni! Relax 2, de la Stratic.

Spune-mi cu ce geantă călătorești ca să-ți spun cine ești! Cu siguranță nu vrei să fii asociat cu un troler prea burdușit, instabil, în ale cărui compartimente ți-e greu să găsești ceva. Pentru că geanta ce-ți poartă bagajul e la fel de importantă precum călătoria în sine. Și îți va servi mai bine, adică îți va face drumul mai plăcut și relaxat, dacă ai grijă la detaliile ei. Până la detalii, începem cu filosofia, pornind de la concept înspre accesorii. Vei vedea imediat de ce.

2Relax 2 Stratic - Zip Up - Designist

La început de an, trolerul Relax 2, produs de brandul german Stratic, a obținut 3 mari premii de design în doar 8 săptămâni! Premiile sunt, în ordinea importanței: “Good Design Award”, primul și cel mai cunoscut premiu de design din lume, acordat de Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design din SUA; “if Design Award” și “Plus-X-Award”, două dintre cele mai prestigioase premii de design acordate în Germania.

 

4Relax 2 Stratic - Zip Up - DesignistDe ce un troler Stratic poate obține 3 dintre cele mai importante distincții de design?

Datorită accesoriilor, dacă e să citim (pe diagonală) primele rânduri ale comunicatului oficial: compartimentul “shock-proof” pentru obiecte fragile și suportul pentru băuturi fac cu siguranță diferența în lumea valizelor. Dar, de fapt, premiile sunt datorate conceptului și unei filosofii de brand care fac din Stratic punctul de referință la nivel mondial în ce privește inovația și calitatea în tot ce ține de smart&light travel. Made in Germany.

Ne repetăm: vei vedea imediat de ce.

5Relax 2 Stratic - Zip Up - DesignistCompartimentul “shock-proof”, ca să ai posesiunile fragile mereu protejate și la îndemână.

Stratic este o afacere de familie fondată în 1946, iar brandul nu e deloc străin de premii cu răsunet. În 2011, obținea Red Dot Design Award pentru cel mai ușor și în același timp solid troller – Agravic, ce-ți garantează o călătorie super safe și cofortabilă, cântărind doar 2,85 kilograme!

Toate produsele Stratic sunt disponibile în România prin ZiP UP, magazinul-concept deschis în Promenada Mall, unde trebuie să ajungi dacă ești un călător (sau un consumator) care se respectă. Despre brandurile și selecția lui foarte fină & responsabilă ți-am povestit pe larg aici.

13ZiP-UP-genti-de-calatorie-DesignistMagazinul ZiP – UP, din Promenada, acolo unde te așteaptă și trolerul Relax.

7Relax 2 Stratic - Zip Up - Designist

Care sunt standardele de calitate pentru brandul german Stratic?

În primul rând, orice produs sau accesoriu Stratic are un termen de garanție de minimum 3 ani, iar pentru gamele high durata crește la 5 ani.
În al doilea rând, iată cele 5 principii care atestă filosofia calității unei genți de voiaj. Testele pentru fiecare produs spun că:

  • Fermoarele și cifrurile trebuie să rămână funcționale după ce au fost deschise și închise de 5.000 de ori.
  • Roțile unui troler, încărcat cu o greutate de 25 de kilograme, rămân funcționale după ce au străbătut o distanță de cel puțin 25 de kilometri, pe orice tip de suprafață. Pentru gamele business, distanța urcă la cel puțin 50 de kilometri parcurși.
  • Mânerul telescopic al unui troler nu are voie să cedeze după ce a fost ridicat și coborât de 5.000 de ori. Bineînțeles, pentru colecțiile de top numărul de utilizări se dublează.
  • Un troler cu o greutate de 25 de kilograme va fi ridicat de mânere de 5.000 de ori, iar acestea nu au voie să cedeze. Pentru gama high, va fi ridicat și pus jos de 10.000 de ori, fără ca mânerele să pățească nimic.
  • Trolerele cu o greutate de 25 kilograme sunt aruncate de 5 ori de la o înălțime de 1,2 metri, iar apoi trebuie să se închidă perfect și să nu aibă urme de deteriorare vizibile. (!)

La acestea se adaugă, pentru gențile Relax, materialul exterior impermeabil, al cărui fir este rezultat din reciclarea sticlelor de plastic!

relax_2_getr_nkehalter_2Nu am fi crezut că același troler are grijă nu doar de bagaj, ci și de cafea. 🙂
relax_2_flaschenfach_1Toate trolerele Relax, fie ele mari sau mici, au și compartimentul “shock-proof”, și buzunarul special pentru apă, și suportul pentru paharul de cafea.relax_2_packplatte_1Un compartiment interior foarte util care devine și exterior. Îl scoți și îl agăți în dulapul-gazdă. Ca să împachetezi și despachetezi mai puțin.relax_2_trolley_mit_packplatte_1 Trolerul se împarte în două jumătăți care-ți fac ordine în garderoba necesară.relax_2_trolley_vorne_offen_1_1Compartimentele genții sunt accesibile din față, prin primul compartiment, ca să nu trebuiască să deschizi tot trolerul când cauți ceva.

Câteva feedback-uri pentru Relax

Pe site-ul Stratic, trolerul Relax 2 este un best-seller. Cu siguranță posesorii de Relax știu că poartă un produs de design, premiat. Am fost curioși care este feedback-ul lor după ce au călătorit cu gențile Relax și l-am aflat de la prietenii de la ZiP-UP, care chiar și-au întrebat clienții din România cum se simt pe drum cu Relax alături.

Răspunsul unanim a fost că nu credeau ca gențile să le ofere atât de mult spațiu, rămânând light, iar asta vine din compartimentarea atât de smart – exact ca în designul interior. 🙂

“Părea că, deși tot adăugam, mai descopeream compartimente libere”, le-a spus un client.

În filmul de mai jos vei descoperi încă o inovație marca Stratic pentru Relax: tehnologia MaxRelax, care face ca exteriorul să fie în același timp și rigid, și flexibil.

Cu siguranță înțelegi mai bine acum de ce Relax 2, by Stratic, a obținut 3 mari premii de design! Îl găsești la magazinul ZiP-UP, din Promenada Mall, alături de multe alte produse Stratic, pentru care ZiP-UP are exclusivitate în România. Vei descoperi și alte branduri care îți vor face călătoriile mai relaxate, în termeni de smart design.

Ca să fii la curent cu noutățile și promoțiile, ține un ochi și pe pagina de facebook.

Imagini: prin ZiP-UP

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed