Pe 22 aprilie, începe a doua ediție a Expoziției de Noutăți Internaționale și Design românesc. Delta Studio Design EXPO. Aplică cu proiectul tău!

Anul trecut pe vremea asta, vă povesteam despre lansarea primei ediții a Delta Design Expo, un mix fain de noutăți internaționale și design românesc. Așa cum vă spuneam și atunci, ne-a plăcut mult această alăturare a noutăților recent lansate la târgurile internaționale de profil cu noutățile de pe scena de design locală. Și se pare că nu doar noi am apreciat conceptul: clienții showroom-ului și vizitatorii și-au dorit să afle mai multe detalii despre piesele expuse și creatorii lor, iar multe dintre ele au și fost cumpărate în timpul expoziției.

Delta Studio - Call for designers

Primăvara aceasta, la Delta Studio (showroom-ul de pe Șoseaua Progresului nr. 1-3, foarte aproape de intersecția Răzoare, din București) are loc cea de-a doua ediție a evenimentului: între 22 aprilie și 22 mai. Noi vom fi cu siguranță acolo, să descoperim lansările care s-au remarcat la târgurile Cevisama (februarie 2016) și la a XXIII-a ediție PORCELANOSA Exhibition (ianuarie 2016), dar și noile proiecte de design românesc.

Pentru că, să nu uităm, la finalul anului trecut Delta Studio și-a întărit poziția de susținător al designului românesc prin lansarea brandului Formmat (mobilier 100% românesc), la BIFE 2015, și prin sponsorizarea Elle Decoration Romanian Design Awards 2015.

Porcelanosa - ForestNoutăți recent lansate de Porcelanosa

13Delta-DesignExpo-DesignistVizitatorii primei ediții a Delta Design Expo, admirând noutățile de design românesc

Ce noutăți te așteaptă la ediția din acest an?

Showroom-ul Delta Studio îți va dezvălui, în perioada 22 aprilie – 22 mai, cele mai noi tendințe în gresie și faianță, finisaje și obiecte sanitare: colecții noi de plăci ceramice de la Porcelanosa, Venis, L’Antic Colonial, Kerama Marazzi, Keope, FAP, Zirconio vor sta alături de cele mai noi obiecte sanitare lansate de Hansgrohe, VitrA, Kludi, Glass, Tece, Kessel, Ravak și nu numai.

Cât despre noutățile de design românesc, dragi designeri, artiști, creativi, sunteți provocați să ne surprindeți! Aplicați cu proiectele voastre (finalizate) de piese de mobilier, decorațiuni, corpuri de iluminat, creații vestimentare, bijuterii, ilustrații, grafică, pictură și nu numai. Tot ce ține de design și industrii creative!

25Delta-DesignExpo-Designist

Înscrie-ți proiectul tău creativ în expoziție!

Ești invitat să-ți înscrii proiectul până pe 15 aprilie! Trimite maximum 10 fotografii low resolution cu creațiile tale de design până la data de 15 aprilie, pe adresa marketing@deltastudio.ro. Iar echipa Delta Studio îți va comunica dacă ai fost selectat.

Pe lângă integrarea proiectului tău creativ în cadrul expoziției de design, vei intra și în Concursul cu premiu – o excursie la fabricile Porcelanosa din Spania! Premiul ajunge la cel mai votat obiect pe pagina de facebook Delta Studio, iar câștigătorul de anul trecut a fost designerul Cristina Bulat. Masa Țol a fost cel mai votat obiect al expoziției.

15Delta-DesignExpo-Designist 23Delta-DesignExpo-Designist

Succes! Abia așteptăm să descoperim creații noi Made in RO și să le vedem distribuite scenografic în noua amenajare plină de noutăți internaționale a showroom-ului.

Fotografii: prin Delta Studio

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed