Tu cui i-ai face cadou cursul nostru de design interior?

Suntem de acord, uneori moda New Year’s Resolutions e luată prea în serios. Nu te îndemnăm să faci încă o listă cu, între noi fie vorba, mult prea multe obiective pentru câte zile are anul 2020. Ce îți propunem e să te relaxezi pe fotoliu și să te uiți în calendarul lui 2020 nu mai departe de luna februarie – atunci începe o nouă ediție a cursului nostru de design interior de la București.

Iar până pe 31 decembrie, poți face cadou cursul de design interior cuiva drag sau chiar ție, cu o reducere de 10%. Chiar, ce-ar fi ca anul acesta să-ți faci loc și ție în propria listă de cadouri?

Dacă Moș Crăciun ar fi designer de interior, ce schimbare ți-ai dori pentru casa ta în 2020? Să curgă rezoluțiile designist! Ia verifică, nu cumva coincid cu noțiuni din programa cursului?

Nota bene: Moș Crăciun ne-a trimis din Laponia doar 10 locuri (din maximum 20) cu această reducere de iarnă. Te poți înscrie completând formularul de aici.

🎁 Când are loc: 18 februarie – 7 aprilie 2020

🎁 EarlyBird: ai 10% reducere dacă (îți) cumperi un loc până pe 31 decembrie.

🎁 Este un curs pentru cei aflați la început de drum în designul interior – fie doresc să-și amenajeze propria casă, fie doresc să vadă dacă designul interior ar putea fi o nouă direcție în cariera lor.

🎁 Este un curs pentru începători (sau cei aflați la un nivel mediu) structurat în 12 întâlniri: 10 ședințe de seară + 2 workshop-uri de weekend, unde vei putea pune în aplicare ceea ce ai învățat la curs. Cursul însumează un număr de 28 de ore de training de-a lungul a două luni și jumătate.

🎁 Nu este doar un curs de “educație estetică”, ci unul în care ideile wow se întâmplă pe moodboard-ul tău. Vei schița proiectul de amenajare pentru casa unui client și vei învăța cum îi identifici stilul, cum te mulezi pe universul lui și cum îl redai într-o amenajare.

🎁 Poți afla toate detaliile AICI.

Citește aici un review al edițiilor trecute, ca să te pregătești pentru atmosfera de la curs.

Salutări și te așteptăm la curs(uri)! 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed