Un set-up, o stare și dor de mare

Fiecare își poartă amintirile de la mare în propria scoică interioară, spre care tot pleacă urechea până la următoarea revedere. E ultimul weekend de august și vorbim deja de amintiri… când încă mai putem veni acasă cu marea-n suflet și cu scoica mea. 🙂

deersphotography_sea028 deersphotography_sea038

De câteva ore, desktop-ul a fost acoperit de valuri și stâncile pictate de licheni delicați, surprinse de Deer’s Photography. E o lumină atât de suavă în aceste imagini, încât fiecare nuanță pare să-ți activeze un dor, o senzație (de la mirosul de alge și sare, la adiera brizei pe piele umedă și nisipul care se lipește moale de tălpi…), un alt simț.

blue_142 blue_145 deersphotography_sea041

Frumusețea înseamnă prelungirea atât de naturală a acestor culori și texturi într-o stare.  E ca și când ai împrumuta un vis, ca să te trimită în poveștile pe care tu le urmărești, care-ți spun ce vrei să auzi.

deersphotography_sea026

deersphotography_sea017 deersphotography_sea037

E vreun moment în care să nu vrei să auzi marea sau să-ți aduci aminte de vreun răsărit ori apus când nu te-ai mișcat ca să prinzi toate nuanțele pe care le proiecta soarele pe oglinda apei: când trandafirie, când azurie, când metalică?

Prietenii de la Flori de Mentă (Floriana și Vlad Baltagi), împreună cu Bloom Bloom ne-au făcut să retrăim acest vis în ultimul weekend al verii. Povestea lor, Find me by the sea…, e de păstrat aproape și răsfoit în fiecare zi cu dor de mare sau de frumusețea care te învață să prețuiești și (cum) să privești simplitatea.

deersphotography_sea005 deersphotography_sea022 deersphotography_sea032 deersphotography_sea040

deersphotography_sea004 deersphotography_sea043

“Find me by the sea este mai exact o călătorie vizuală despre dragoste, îndepărtare, dor, așteptare, culminând cu regăsirea.”, ne-a povesit Floriana.

blue_150 deersphotography_sea009 deersphotography_sea031 deersphotography_sea035

Detaliile visului unei zile de vară, la mare, sunt completate de ceramica semnată Nistora Ceramics (din Timișoara) și rândurile de poveste scrise de Charmink Calligraphy

Nu mai avem nimic de adăugat, decât să trăiți frumos, cu toate simțurile fermecate, acest ultim weekend de vară, la mare.

deersphotography_sea002 DSC_5725

Fotografii: Deer’s Photography

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed