3 proiecte faine de bricolaj, din RO, care fac revenirea în oraș mai frumoasă

Știm, se cam termină vacanțele, dar haideți să privim partea plină a paharului, sunt atât de  multe lucruri noi și faine de descoperit în oraș! Iar un Travel tricotat pe perete ne asigură că nici drumețiile, nici zilele hai-hui nu vor intra în sac. Le planificăm în timp ce navigăm oricum zilnic prin proiecte de păstrat aproape, din RO.

16Proiecte faine de bricolaj - Made in RO - Designist

Ca să vă alinăm serile petrecute în urbe, am creat un mix lejer, de sfârștit de vară, cu creații care să vă inspire alegerile și să vă amintească de scenografiile fotografiate prin vacanțe.

Primul popas: Cuvinte Tricotate, ca să-ți pui mesajul ori simbolul preferat, ori bicicleta… în cui, pe perete. Sau sprijinite, pe raft. 😉

11Proiecte faine de bricolaj - Made in RO - Designist 13Proiecte faine de bricolaj - Made in RO - Designist 18Proiecte faine de bricolaj - Made in RO - Designist FullSizeRender_1

Trecem la o întâlnire mai consistentă, de la începutul acestei veri, când le-am văzut live creațiile celor de la Potek. Ce fac ei? Recuperează piese vechi din lemn și le integrează unor scenografii ce-ți transformă evenimentul sau locul. De la decoruri pentru petreceri în aer liber, în care piese cu istorie sunt distribuite savuros, până la set-up-uri care-ți încadrează altfel ședința foto.

15Proiecte faine de bricolaj - Made in RO - Designist


6Proiecte faine de bricolaj - Made in RO - Designist

3Proiecte faine de bricolaj - Made in RO - Designist

Și, în final, o descoperire… direct de pe chat-ul de facebook. În urma publicării creațiilor Terraria, creatoarea Verde cu ștaif ne-a invitat să-i vizităm pagina de facebook și blogul. Ne-a povestit că nu e vorba de un proiect pe care intenționează să-l monetizeze, ci de o pasiune pe care simte că trebuie s-o împărtășească. Noi îi urăm ca pasiunea să crească și să transforme și alte grădini. 🙂 Iar vouă vă urmăm să aruncați un ochi la compozițiile naturale pe care le creează.

12Proiecte faine de bricolaj - Made in RO - Designist

1Proiecte faine de bricolaj - Made in RO - Designist 10Proiecte faine de bricolaj - Made in RO - Designist

Cu câine, pisică, verdele grădinii, vă urăm o seară savuroasă, cu povești de dat mai departe. 🙂

Fotografii: prin Cuvinte Tricotate; Potek; Verde cu ștaif.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed