Un substitut al călătoriilor de Crăciun: căsuțele decorative și luminoase create de JAZZ Design

Dintre toate dorurile acestui an, dorul de călătorii stă cu siguranță sus de tot pe listă: atâtea locuri rămase nedescoperite, atâtea străzi noi neexplorate, atâtea case neadmirate și nefotografiate!

Totuși, înainte să ne desprindem cu totul de 2020, venim cu o mângâiere luminoasă, o soluție home & deco, pentru aceste dorințe lăsate pe hold: colecția de lămpi de veghe și căsuțe decorative Little Oak Homes create de JAZZ Design, care reproduc arhitectura caselor vechi, din lemn de stejar, și așază hârtie de orez în spatele ferestrelor, ca să împrăștie lumina. Un fel de călătorie arhitecturală la fiecare privire .

Little Oak Homes fac parte din selecția Designist a târgului Made in RO online🎁, care se desfășoară până pe 20 decembrie. Îți dăm mai jos toate detaliile despre cum le poți comanda online.#buylocal #staysafe

The Black Townhouse, Le Brasserie Noir și The Old Black Inn

Le Brasserie Blanc

Lumina de la capătul renovării

De-a lungul ultimilor ani, povestea studioului de amenajări interioare și de creație de mobilier JAZZ Design i-a dus pe fondatorii Eugen Iorgus și Silviu Ducar spre proiecte de renovare dintr-o mulțime de locuri extraordinare din toată lumea (oh, ce norocoși!). Și pentru că au avut ocazia să restaureze detalii arhitecturale complexe și ferestre cu o vechime de peste 100 de ani, cei doi s-au gândit să își transpună experiența în căsuțe decorative create pentru copii, dar și pentru adulții pasionați de arhitectură.

Designerul Cornel Filip, din echipa JAZZ Design, este cel care are grijă ca toate căsuțele sa iasă perfect. El este perfecționistul care le montează și care se îngrijește de toate detaliile de producție.

Colecția Little Oak Homes este rezultatul: coama acoperișului fiecărei case este realizată prin printare 3D, iar învelitoarea și baza construcției sunt create din lemn de stejar texturat și tratat cu ulei. Iar pentru că lumina are întotdeauna puterea de a transforma arhitectura unei case și de a-i da energie, echipa JAZZ Design a adăugat în interiorul caselor hârtie de orez pe post de ferestre, care o răspândește discret în cameră. Căsuțe decorative pe timp de zi, lămpi de veghe pe timp de noapte! 🎁

Cum poți comanda Little Oak Homes?

Este simplu: poți face comanda direct în magazinul online de pe site-ul JAZZ design, aici: en.jazz-design.eu. Căsuțele au prețuri reduse în această perioadă și costă între 150 lei și 200 de lei, în funcție de modelul ales. Crăciun luminos!

Fotografii: prin JAZZ Design

1. Citește și alte povești Made in RO AICI și inspiră-te pentru lista de cadouri fine, de designist 🎁 
2. Fă un tur virtual AICI, pe Facebook event Made in RO online – descoperă și mai multe idei de cadouri Made in RO, fotografii și informații, toate la un loc 🎁🎁

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed