Universul DallesGO prezintă 007 – The Autumn Issue

DallesGO, cea mai creativă și interactivă platformă de cursuri after work din București, împlinește trei ani și sărbătorește sezonul cu numărul 7 printr-o campanie cu totul specială: 007 – The Autumn Issue. The Autumn Issue te inspiră să înveți de la cei mai buni și aduce mai aproape de tine profesioniști precum Ovidiu Buta, Irina Markovits, Diana Ionescu, Bogdana Butnar, Alexandru Negrea, Ioana Mănoiu, Ionuț Staicu, Irina Neacșu și echipa GETT’S.

vizual landscape

De-a lungul celor 3 ani de activitate, DallesGO a înregistrat o creștere a numărului de cursanți uimitoare, dovedind nu doar calitatea cursurilor, dar și interesul tinerilor pentru domenii creative și pentru o industrie în continuă transformare. Cursurile DallesGO se detașează în primul rând prin conceptul deosebit cu care au venit în întâmpinarea cererii – profesori excepționali și crearea unei comunități de oameni interesanți, care ajung să colaboreze într-un mediu creativ și să relaționeze și în afara cursurilor.

Dalles3

Fotografie – Indiferent de experiență și de camera pe care o porți cu tine, cursul de Fotografie prezentat de Ionuț Staicu te va inspira să excelezi în pasiunea ta pentru cadrul perfect. 

Inspirată de blockbustere din seria James Bond, campania de toamnă DallesGO reinterpretează vizual scene iconice din filme de referință precum Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough, Casino Royale sau Diamonds are Forever. Noile vizualuri din campanie sunt semnate de profesorii DallesGO Ovidiu Buta și Diana Ionescu (concept, styling și make-up), împreună cu fotograful Ionuț Staicu și hair stilistul Claudiu Alex Sarghe.

Dalles3

Design Interior, modul Începători – susținut de Irina Neacșu. Iar pe Irina o cunoști de pe designist.ro, ai citit un interviu cu ea pe larg aici, iar de curând a lansat în România colecția sa de scaune conceptuale Life of a Dream. Programa urmăreşte evoluţia unui interior, pornind de la materialele folosite, texturile alese până la psihologia clientului.

 Ce aduce nou sezonul 007 – The Autumn Issue ?

Un modul de Avansați pentru cursul de design interior, dedicat tuturor celor care au efectuat studii de arhitectură sau design interior, sau care au deja o experiență în domeniu și doresc să se perfecționeze. Cursanții vor aborda designul interior din două perspective: spații rezidențiale și spații publice, urmând ca în timpul cursului să învețe și să exerseze tehnici diferite de desen și proiectare, atât 2D, cât și 3D, esențiale pentru realizarea proiectelor de amenajare interioară. Cursul presupune o implicare complexă și cunoștințe din cele mai diverse, de la aspecte tehnice la criterii estetice și noțiuni de stil, designul interior fiind o disciplină dinamică, mereu în  aliniere cu tendințe și materiale noi, o disciplină în care este mereu ceva nou de învățat.

Un modul EXTRA de încă 6 săptămâni, pe lângă cele 12 săptămâni de cursuri. Gândit ca o continuare firească a programelor de curs, acest modul le oferă cursanților oportunitatea de a aprofunda cunoștințele deprinse în cadrul cursurilor DallesGO şi de a atinge un nou nivel al dezvoltării profesionale.

Hobby @ DallesGO. În afara cursurilor profesionale, și-au găsit firesc locul și două cursuri noi, din sfera dezvoltării personale, al investiției în lucrurile care ne fac plăcere after work și care îți oferă satisfacția de a-ți explora talente pe care altfel nu ai ocazia să le probezi. Cursul de Cooking Un viaggio italiano con Patrizia Paglieri și Cursul de Actorie Act yourself, susținut de  actorul Filip Ristovski.

Dalles3

Comunicare online – Bogdana Butnar, Industry Manager la Google România, și Alexandru Negrea, unul dintre cele mai respectate nume din marketingul online, îți pregătesc un curs complet unde vei afla tot ce trebuie să știi pentru a avea succes în mediul online. Stay tuned, pentru că îți vom da informații calde de la acest curs, la care ne-am înscris. Începe marți, pe 3 decembrie!

Dalles3

Make-up, modul Începători  Diana Ionescu, fashion make-up artist cu experienţă în fashion, beauty şi avangarde, a avut multe colaborări cu cele mai prestigioase reviste de modă, Elle, Harper’s Bazaar, Beau Monde, The One, Unica, JOY și All Hollow. Timp de trei luni, Diana dezvăluie cursanţilor ABC-ul unui machiaj sofisticat şi tendinţele în frumuseţe şi skincare. Modulul de Avansați  introduce cursanţii în lumea machiajului profesional, pregătindu-i pentru o carieră ca make-up artişti. 

Dalles3

Relații publice Ioana Mănoiu este Managing Partner al agenţiei GMP PR şi profesor asociat al Facultăţii de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, având peste 12 ani de experienţă în domeniul relaţiilor publice. Cursul este dinamic și atractiv, cu exerciții practice, brief-uri și clienți reali, schimburi de idei și invitați speciali din industrie.

Dalles3

Stilism & Tendințe în Modă, modul ÎncepătoriIrina Markovits are o bogată experienţă ca jurnalist de modă şi consultant de stil și are talentul excepțional de a ghida cursanţii în primii paşi pe care aceştia îi vor face în lumea modei. Cursul său include noțiuni despre creativitate, construirea unui look în tendințe, siluete și conformații, palete cromatice și accesorizare. 

Modul de Avansați este susținut de Ovidiu Buta, care vine cu un program dinamic şi interactiv, menit să le dea cursanţilor oportunitatea  de a acumula noi experienţe în domeniul stilismului. Programa cursului conține întâlniri cu echipe de profesionişti din industrie, cei mai în vogă designeri români, fotografi și fashion editori.

Dalles3

Hairstyling – Sub îndrumarea top stiliștilor GETT’S Artistic Team, participanții descoperă ultimele tendințe în coafură și styling profesional, învață legile de colorimetrie și tehnicile de haircut și își formează mâna realizând o colecție de coafuri și tunsori pret-a-porter. Cursurile sunt completate de un program intensiv de practică în cadrul saloanelor GETT’S, iar la finalul celor trei luni de cursuri participanții vor obține diplome acreditate.

Cursurile presupun 12 întâlniri săptămânale care au loc după ora 18.30, fapt ce permite cursanţilor să nu îşi modifice programul cotidian, fie că e vorba de job sau de studii.

Înscrierile se pot face până la data de 3 decembrie, de luni până vineri, între orele 11:00-19:00, la sediul Universul DallesGO de la adresa str. Ion Oteteleșanu, nr. 2, et. II (zona Universitate).

Cursanții care la înscriere achită integral plata cursului beneficiază de o reducere de 10%. În cazul înscrierii la două dintre cursurile Universul DallesGO împreună cu un prieten este oferită o reducere de grup de 20%. Discount-ul de 20% este valabil și pentru studenți.

2 Comments

  1. […] multe detalii aici si […]

  2. Andreea

    Nu prea conteaza cate mii de cursanti au avut. Conteaza daca, dupa aceste cursuri, fostilor cursanti li s-au deschis anumite porti si daca au reusit sa castige bani din asta. Asa, hai sa ne facem reclama buna si sa le luam prostilor banii ca apoi nu ne mai intereseaza ce se intampla cu ei. La o simpla cautare in google despre ei, nu gasesti nicio recenzie buna. Doar publicitate din partea lor.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed