V-am promis și accente fashion la Made in RO: lista de accesorii pe care le-am purta până la vară!

Pentru că atunci când căutăm un obiect ceramic sau o lampă, sigur ne-am dori să vedem și o geantă sau o bijuterie, introducem pe lista de daruri Made in RO accentele fashion. Le-am purta din iarnă până-n vară! Topul Designist mai jos.

Accente Fashion - Designist (6) 1. Ne-au plăcut aceste căciului. Se numesc Bruiaj, by RIZI. Sunt din lână și acril și reprezintă distorsionarea grafică a unor patternuri regulate folosind bruiaje digitale.

Vă așteaptă să le probați în weekend la  Made in RO, pe 21 și 22 decembrie, @ Impact Hub Bucharest – chiar în Piața Unirii, pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc, pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2 & etajul 3).

Accente Fashion - Designist (7) Accente Fashion - Designist (8)

2. Bijuteriile Alinei Simion sunt o noutate pentru noi. Colecția “La Grande Reine”, din argint, spune o poveste grațioasă, fluidă, în contururi și forme puternice.

Accente Fashion - Designist (1) Mai multe bijuterii găsiți și pe pagina ei de facebook.Accente Fashion - Designist (2) Accente Fashion - Designist (3)

3. Cu creațiile vestimentare ale celor de la Culture Soup te-ai mai întâlnit. Recent, îți povesteam despre noua colecție-capsulă Dorel de Viorel. La Made in RO, pe 21 și 22 decembrie, aduc în premieră șosete UFOlk, dar și tricouri și hanorace din colecția UFOlk 4.

Accente Fashion - Designist (5) Accente Fashion - Designist (10) Accente Fashion - Designist (11)4. Avem și papioane, din lână, de la Bowtique!

Accente Fashion - Designist (13) Accente Fashion - Designist (14)5. Nu lipsesc bijuterii noi semnate Mihaela Ivana. Pendantele recent create strecoară pânza cusută într-o foaie ceramică.

Cadouri de la Made in RO - Designist (6)Inel cu motiv tradițional săsesc, purtat de Cătălina Miciu

 

Accente Fashion - Designist (12)

6. FashionMachine propun bijuterii minimaliste, grafice, foarte expresive.

FashionMachine Designist 2

7. Broșe din LEGO, sub formă de inimi, by Creative Brick.

Creative Brick - Designist 3

8. La capitolul genți, apare o dilemă: ce să alegem? Începem cu Iutta, geantă din colecția Dor de românesc.

Accente Fashion - Designist (15)9. Un plic stylish, din piele, cu motive tradiționale, creat de Adrian Veg – Vegmade, care vine din la Alba Iulia la Made in RO.

Plic din piele - Vegmade10. Pentru tabletă sau o plimbare urban lejeră, din Miercurea Ciuc vin gențile Delikates: mix textil & forme șic.

Cadouri citit - Designist (10) Cadouri citit - Designist (22)11. Și iarna se poartă eșarfă, de Ciprian Vrabie, firește.

Esarfa Origami - Designist

Toate aceste cadouri și multe altele, semnate de peste 40 de designeri români, te așteaptă să le descoperi, să le probezi și să le iei acasă în weekend, la Made in RO – Târg de design românesc @ Impact Hub Bucharest ( chiar în Piața Unirii, la doi pași de Hanul lui Manuc, pe str. Halelor nr. 5 – etajul 2 & etajul 3).

cover foto Made in RO IIIVizualul este un concept  semnat de Alexandru Nimurad (www.behance.net/Nimurad)

Facebook event aici.

Locatia-Impact-Hub-Bucharest1

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed