Valuri de cadouri online care o să te amuze

Cele mai tari cadouri sunt acelea care te iau prin surprindere și te fac să râzi, uneori în hohote. Iar dacă pe lângă asta obiectele sunt fantastic de bine realizate și funcționează brici, noi declarăm că ai primit cel mai frumos cadou. Tu ce ți-ai dori din lista noastră, care adună unele dintre cele mai amuzante obiecte deco?

O familie fericită de lămpi. 🙂 Membrii familiei Batz pot fi agățați de perete sau sprijiniți de pardoseală. Sunt din Forex alb, iar sursa de iluminare este un tub de neon. Sunt made în Romania, de Constantin Alupoaiei, studioul Izzi Design. Tata Batz – 520 lei, mama Batz – 520 lei, copilul Batz – 470 lei. Dar pentru a nu crea traume în familie, le poți cumpăra împreună, pentru 1.350 lei.

Bookrest lamp, design Lee Sang Gin, e mică, dar capabilă: dă lumină numai bună pentru citit, îți ține loc de semn de carte și se transformă într-o căsuță decorativă cu lumină ambientală. Costă 40 de lire și o cumperi de la Suck UK.

Ne-am amuzat copios când am descoperit acest așternut de pat by Snurk. Este din bumbac 100%, de calitate superioară, iar o parte din profitul din vânzări este donat unor asociații din Europa care se ocupă de tinerii fără adăpost. Felicitări designerilor olandezi! Prețul începe de la 54, 95 euro și îl poți comanda online.

Protecția de saltea Le-Trottoir completează setul și ideea. Ne-a distrat la maximum și detaliul din “pavaj” – o gură de canal. :)) Preț de la 39,95 euro și o comanzi aici.

Cine n-are câine, să-și cumpere un set de pat! 🙂 Lui Bob cel mai mult îi place să doarmă. Nu se trezește nici când îl bagi la mașina de spălat. 59,95 de euro, tot de la Snurk.

Ni se face brusc poftă de o petrecere cu multe pahare de Cosmopolitan… Sticker-ul de perete de la Beestick (design și producție românească) este un cadou pentru un cosmopolit. Prețul începe de la 114 lei, se comandă online.

“Oglindă, oglinjoară, sunt cât Naomi Campbell de… înaltă?” Normal ca nu iese rima, pentru că oglinda Who Tall Are You, creată de Ismaril Wells, nu-ți spune dacă ești cea mai frumoasă din țară, dar îți indică cu care dintre celebritățile listate te potrivești la înălțime. Costă 80 de lire și o poți cumpăra de la Suck UK.

Oglinda cu ștergător. O idee atât de la îndemână, la care însă nu s-au gândit decât spaniolii de la Causas Externas Studio. Wiper Mirror costă 100 de lire și o poți comanda aici.

Cred că oricine s-ar amuza să deschidă cadoul și să vadă c-a primit un desfăcător de sticle sub formă de lamă de ras. Brand Monkey Business, prin homedeco, costă 58,16 lei.

Lasoul care prinde sticle de vin și le depozitează cu umor este de la Monkey Business, prin homedeco, se comandă online și costă 88,83 lei.

Poți să fii cu capul în nori cât ai poftă, pentru că norișorul cu magneți nu-ți pierde niciodată cheile. By Duncan Shotton, de cumpărat online, preț 20 de lire.

Designerul Nick Fraser se joacă rafinat, ludic și eco cu țevile de cupru. Candelabra Two (39 de lire) și seria de cuiere (vezi mai multe configurații și prețuri pe site) te ajută să creezi colțuri cu look industrial. Le poți comanda online.

O cupă de înghețată + o lingură cu picioare delicate drept mâner… Iar pantofii roșii sunt un detaliu fin. Chiar că-ți vine s-o mănânci. Costă 45 de lire, de la Hidden Art shop.

O baie de zahăr… Hmmmm, eu știam de băi de ciocolată sau de miere. 🙂 E de departe cea mai cool zaharniță pe care am văzut-o. Prin Hidden Art Shop, costă 39,50 lire.

Le-am grupat pentru că niciunul dintre cele două obiecte nu este ceea ce pare, adică obiectiv foto sau un hipopotam albinos care face baie. 🙂 În realitate avem de-a face cu o cană și un capăt plutitor de dop de duș, ca să nu mai stai să-l cauți pe sub apă. 27 de lire fiecare, online prin Urban Outfitters.

Iar în final, o sacoșă de cadou, din bumbac 100%, refolosibilă, deci eco, care va anunța că înăuntru e un cadou al naibii de bun. 🙂 Costă 4,99, de la Deadgood.

4 Comments

  1. Vlad

    Like pt cele doua oglinzi 🙂

  2. Imi place cana de cafea

  3. Elis Popescu

    Nici nu e de mirare 🙂

  4. Mi se par foarte tari zaharnitele! :)) De asemenea, lenjeriile de pat sunt extrem de creative 😀 Dar daca ar fi sa aleg intre cea cu cainele si cea cu imprimeu cu cutii de carton, cred ca as alege-o pe cea cu cainele… 😀

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed